Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

LyBerion 

všechny recenze uživatele

Masterpiece. Ve světě anime najdete určitě spoustu lepších titulů, ale pokud si Naruta oblíbíte a pominete jednoduší průvodní zápletku budete žasnout jak je vše kolem propracováno do detailu a dokáže svým příběhem motivovat nespočet lidí. Animace je zde dost přelomová a určitě oceníte její postupnou gradaci společně se skvělou hudbou. ()

Hromino 

všechny recenze uživatele

Definitivní transformace z pohádkověji laděného prvního Naruta na více dospělejší, napínavější a temnější pokračování. Aneb smrti bolí více, souboje ještě více navyšují divákovo hladovění po dalších epizodách a při monumentální hudbě s působivými chorály mi občas naskakuje husí kůže. Že se z ubulené Sakury stane schopná a umírněnější kunoiči - to bylo moje tajné přání už od prvních epizod, co jsem tuhle fúrii poznal, a proto se mi náramně ulevilo, když se vyplnilo. Přihoďte k tomu ještě zajímavé nové postavy, napínavý děj slibující díky Akacuki náležitě vyvedené zvraty a máte pokračování už tak velmi dobrého seriálu, které nejen že na svého předchůdce více než důstojně navázal, ale v lecčem jej i předčil. ()

Reklama

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Musím snížit z 5* na 4*. Shippuuden ma něco do sebe, ale ztraci cim dal tim vic... Začátek byl skvělý. Kdy se Naruto utkal s Orochimarem bylo naprosto skvělý... ale takhle to roztahovat pořád. Dyť za posledních 20 dílů se nic pořádného nestalo (a to jsem zatim u 90 dílu)... beru akorat hidan a kakuzu dostali požrat... naruto se naucil futon: rasen-shuriken ale zase ho ten kar nemuze používat... tak co to je.. at už se tam dohodnou a udělaj z toho pořadný seriál a at to nenatahujou.... edit unor '10: degrad na 3* ... vzpomínám a je to stejná nuda jako mladší brácha tohodle seriálu... bože jak sem na to dokázal vydržet tak dlouho... (má to pár dobrých omentů... docela mě štve že Pain z Akatsuki si tam nezahrál větší roli do té doby co jsem se díval) ale i tak... stačilo... ()

Saraph 

všechny recenze uživatele

Prvních cca. 150 epizod jsem děsně žral, jednalo se o velice epické souboje plné napětí a emocí. Je docela zvláštní, jak mě některé scény dokázaly dojmout i přes to, že u klasických dojáků většinou nevyprodukuji jedinou slzu. Jestli něco dokáže svázat diváka s postavami, tak je to právě prvních několik desítek dílů Shippuudenu. Problém ovšem nastává s fillery kolem 200. epizody - a že jich fakt je! Kvůli tomu jsem své hodnocení srazil z nějakých 80 % na 50 - 60. ()

ElChe 

všechny recenze uživatele

Naruto je anime s obrovským potenciálem, bohužel tvůrci anime se asi rozhodli, že pošlou celý příběh i s jeho postavami do kytek. Začátek Shippudenu byl poměrně slibný a navazoval na zdařilé dílo Naruto, co se ovšem začalo dít od Peinova vpádu do Konohy nemá snad obdoby. Tvůrci se neustále snaží "vylepšovat" původní historii o příšerné fillery, které snad nemají konce. Oproti manze, která je výborná si tedy anime stojí velmi špatně. ()

Galerie (1 539)

Zajímavosti (22)

  • V původní manze i v anime preferuje Sasuke hmaty pro levou ruku. Například když používá Chidori, tak pouze levou rukou, zatímco Kakashi, který ho tuto techniku naučil, používá pravou ruku. Lze si však všimnout, že Sasuke má pouzdro na zbraň na své pravé noze a při psaní písemky v první části „Chuuninské zkoušky“ používá pravou ruku. [Zdroj: konoha.cz] (Velorahex)
  • * Jednoocasý démon - Ichibi no Shukaku, vzhled mývala. * Dvouocasý démon - Nibi no Nekomata, vzhled kočky. * Trojocasý démon - Sanbi no Isonade, vzhled ryby. * Čtyřocasý démon - Yonbi no Sokou, vzhled plaza. * Pětiocasý démon - Gobi no Houkou, nabývá tvaru psa. * Šestiocasý démon - Rokubi no Raijuu, nabývá tvaru lasičky. * Sedmiocasý démon - Shichibi no Kaku, nabývá tvaru jezevce. * Osmiocasý démon - Yamata no Orochi, nabývá tvaru býka. * Devítiocasý démon - Kyuubi no Youkou, nabývá tvaru lišky (tento démon je zapečetěný uvnitř Naruta). (Illuminare)
  • Kakashi během scény, ve které čte přes noc svou knihu, nemá na svém levém rameni tetování Anbu. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama