Reklama

Reklama

Tvrďák Taylor

Trailer

Obsahy(1)

Ryan, Wade a Emmit nastupujú na strednú školu. Ich prvý deň prebieha dobre, až dokým sa nestretnú s Filkinsom, vychýreným školským bitkárom, ktorý sa správa ako malý Hannibal Lecter. Predtým, ako budú úplne vtiahnutí do Filkinsovej ríše teroru, potrebujú si nájsť niekoho, kto ich bude chrániť. Dajú si inzerát do vojenského časopisu Soldier of Fortune. Najlepšia a najlacnejšia ponuka príde od bývalého žoldniera Drillbita Taylora (Owen Wilson). Zoberie si ich do parády a fyzický a duševný tréning na možné školské nástrahy sa môže začať. (jojoping)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (147)

Olík 

všechny recenze uživatele

Trocha zklamání – ačkoliv se kolem tohoto bijáku různými způsoby motají mnou oblíbené persony, jakými jsou seňoři Brill, Apatow, Wilson, Koechner, McBride nebo Rogen, nemá tato komedie Apatowské koule, na které jsem se marně těšil. Příběh tří obětních beránků, řešících svoji šikanu na střední škole najmutím bývalého vojáka a dnes spíš bezdomovce v podání Owena Wilsona je natočen stylem dětské komedie a když budu hodně krutý, není hoden ani jednoho z jmenovaných pánů. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Milá komédia zo stredoškolského prostredia o partii lúzrov šikanových miestnym magorom. Na pomoc však prichádza Owen Wilson, ktorý si strihol postavu pacifistického dezertéra a homelesa s tradičným šarmom. Bavili ma hlavne interakcie medzi ním a Leslie Mann. Taká ľahká komédia na odreagovanie od všedných problémov... 65% ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Owen Wilson je sympaták. Hollywoodsky preborník vedľajších úloh. Obvykle stojí po boku azijského bojového kaskadéra Jackieho Chana alebo židovského komika Bena Stillera. Asistuje im vždy znamenito. Tento blonďák, s prerazeným nosom, by si už konečne zaslúžil poriadnu úlohu, v kvalitnom filme. Zatiaľ sa sólovo objavuje len v nevýrazných snímkoch akým je aj "Tvrďák Taylor“. Zahral si tu postavu bezdomovca, dezertéra, ktorý sa rozhodol pomôcť trom mladým šprtom. Aby ich ochránil pred šikanou a prebudil v nich sebavedomie, stane sa z neho falošný stredoškolský učiteľ. Owen Wilson má rozhodne na viac. ** ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Hodnocení sice blbý, ale mě se to přesto líbilo, Owen Wilson je prostě super komik a dokáže mě pobavit v čemkoliv a tady je zase excelentní a děsně zábavnej. Pravda ale je, že příběh je trošku o ničem a tak trochu Owen točí pořád to samý, ale tak co, jemu to prostě de a když se u toho pobavim jako u tohohle, tak nemam námitky ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Tak nějak se v téhle komedii zapomnělo na (až na pár výjimek) humor a (bezvýhradně) sympatické postavy. S Apatowem to začíná jít z kopce, po raketovém vzestupu (40 let panic, Zbouchnutá) následoval mírný sešup (Superbad, Kopačky) a Tvrďák Taylor je už skoro dopad na dno. Spasit nás může už jen Pineapple Express! ()

Galerie (79)

Zajímavosti (2)

  • Adam Baldwin si ve filmu zahrál jednoho z bodyguardů, kterého se chystají kluci najmout. Při pohovoru se zmínil, jak hloupé je pro bodyguarda chránit kluky před rváčema. Měl přitom na sobě stejný oblek jako ve filmu Moje tělesná stráž (1980), ve kterém si zahrál roli bodyguarda ochraňujícího své kamarády studenty před jedním takovým rváčem. (HellFire)

Reklama

Reklama