Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (207)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 6/10/// +moje oblíbená Amanda Bynes, potěší John Schneider, výborné a koukatelné finále, pár dobrých vtipů -dětinský scénář, nehledě na to, že už tu byl tisíckrát, slabší rozjezd, některé postavy fakt trapně napsané/// Dlouho očekávaný film, který jsem si dlouho odkládal. Hádejte kvůli komu? Amanda je pořád (i když taky pořád hraje podobné role) velice příjemná a krásná. Celkem se těším až si vezme nějakou vážnější roli, ale v této poloze ji mám rád. A kdybych si měl vybrat tak romantika jí sluší ještě víc než teen komedie. Samotný film je výhradně pro mladé publikum a komu je víc jak 15 bude chtít film nejspíš vypnout a pokuď tak neudělá, tak o sobě asi začne pochybovat a nebo okolí o něm :-) Brácha například nechápe jak na takovéto filmy můžu koukat. Ale mě se tento žánr líbí a pak přeci jen důvod proč na to koukám už znáte./// Celkem 67%/// ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Holka, ty tam zapadneš jako těsnění na hadici." Táta instalatér to skvěle odstartoval, ale pak už je to jen na Sidney a sedmi mimoních. Já jsem tedy zralý filmový divák, takže jsem tušil, že do bárbínovského spolku Kappa Fí Ný nebude nejlépe zapadat holka, která zná comicsy, skvěle hází míč, nechroupe salát, používá svou hlavu, ovládá hasičák, umí pískat na prsty, vyzná se v antivibračních kladivech a nevypadá jako umělá blondýna, která právě prchla z obálky časopisu. Takže překvapení se nekonalo, ale nadšení Sidney bylo nakažlivé, pikle se kuly poměrně zábavně a naučil jsem se skvělá uklidňující slova: Prada, Gucci, Chanel, Armani. Sice nevím, co ta slova znamenají, ale uklidňují mě. ()

Reklama

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Milá teenagerská komedie s patřičnou dávkou nadsázky a humoru. Připadala mi vždy mnohem vtipnější a výchovně přijatelnější než přisprostlé filmy typu Prci, prci, prcičky. Mým studentkám se příběh líbil, protože je mezi nimi přece jen více těch chudých ošklivých káčátek, než bohatých krásných labutí. Představuje jejich splněný školní sen. Jako mladá jsem k Popelkám taky patřila, proto jsem si tento nenáročný snímek oblíbila. Dneska pominu herecké výkony a další technické atributy filmu a budu hodnotit jako ty holky o dvě generace mladší. ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Člověk by si mohl začít myslet, že jediné o co jde americkému školnímu systému je, aby se studenti zařadili do škatulek. Sportovec, roztleskávačka, šprt, poté si vybrali ten správný spolek. V této chvíli, pokud si vyberete ten správný je vyhráno. Čekají vás jen mejdany, mejdany a ještě jednou mejdany.... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle moderní variace pohádky o Sněhurce, byla v podstatě ve své misi úspěšná. Máme zde hodnou Amandu Bynes s koulejícíma očima, zlou, protivnou a namyšlenou blondýnu Saru Paxton, kouzelné zrcadlo nahradil internetový portál s aktuálním pořadím školních krásek, a po vykopnutí hlavní hrdinky z prestižního dívčího spolku, ji "přístřeší" poskytne sedm kluků, stejně jako bylo trpaslíků. A i na otrávené jablko, v podobě hackera, přijde řada Jak to celé dopadne, je každému jasné, ale to vůbec neznamená, že by se u toho nedalo pobavit. Povedlo se a 90.minut se dá příjemně strávit s touhle sympatickou komedií. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Film se točil na Rollinsově univerzitě. Většinu komparzu tvořili studenti, kteří zůstali během jarního volna. (HappySmile)
  • Když zpívá Tyler (Matt Long) v knihovně Sydney písničku, je to ta samá, na kterou tančí na plese. (HappySmile)
  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)

Reklama

Reklama