Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Kamaráti, manželia, bývalí, prvé rande a spolubývajúci. Tak týchto 5 rôznych párov sa ocitlo v situácii, kde hlavnú rolu hrá sex. Film zobrazuje všetko - od úplného začiatku až po úplný koniec. Nieje to čisto len sexuálna záležitosť, ale je tu pekne zobrazené aj myslenie a správanie postáv v určitých momentoch a fázach celého aktu - a pri každom z týchto milostných párov sa to celé vyvíja celkom odlišne. Celkom zaujímavý pohľad - hlavne čo sa psychiky postav týka, ale napriek tomu že to bolo svojim spôsobom výnimočné a svojské, zároveň to bolo aj trochu ťažkopádne a v niektorých momentoch aj trochu trápne. Inak, svojou myšlienkou to v mnohom pripomínalo film After Sex - celkom porovnateľné, aj keď tento bol pre mňa o niečo menej zaujímavý. Ale je to tak na hrane 2/3*. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Tato komedie, která může soupeřit s dnes již tak profláklými Prcičkami, popisuje pět různých párů (je tam i jedna trojka), jak se snaží o TO. Ale narozdíl od Prciček se prakticky vše, co jsme zde viděli, může skutečné stát. Ono je to spíš takový instruktážní video, u kterého se ale zaručeně pobavíte. Já jsem tam místy až vybouchl smíchy. Každý pár jde na to jinak, u každého vše probíhá jinak a u každého to taky končí jinak. Takže na konci si uděláte obrázek od všech a řeknete si: Tak to ale fakt je. Mě to chytlo a až do konce jsem z obrazovky nespustil oči. 4* jak vyšitý. ()

Reklama

Aelita 

všechny recenze uživatele

Docela hodně scénáristicky vymyšlené, což se netýká ani tolik situací, jako spíše slov, reakcí a jednání hrdinů snímku, i když je pravda, že v realitě může dojit k čemukoliv možnému a někdy dokonce i nemožnému a že lidé v realitě jsou vždy lepší nebo horší herci. Na druhou stranu je plusem tohoto filmu, že ukazuje nikoliv dokonalý filmový sex, ale právě takový normální – občas nešikovný, občas legrační, občas zdařilý, občas trapný. ___ "Britští novináři shromáždili největší nesmysly, které můžeme vidět v lechtivých scénách na stříbrném plátně. Kvůli vlastnímu zdraví bychom je ale neměli brát vážně. Lidé by neměli srovnávat vlastní sexuální život s perfektně naaranžovanými erotickými výjevy, které jim servírují hollywoodská studia." (Osm mýtů o sexu aneb takhle to chodí jen ve filmu: http://ona.idnes.cz/osm-mytu-o-sexu-aneb-takhle-to-chodi-jen-ve-filmu-ftf-/vztahy-sex.aspx?c=A120223_173154_vztahy-sex_jup). A pár výmluvných citátů z diskuse pod článkem: 1. Jak rikal Hausman, ideální žena je taková, která se pár sekund po ejakulaci promění v bednu lahváčů a partu kamarádů. 2. Musíš balit vysoké ženské, pak se na stojáka nenadřeš bo ju nemusíš zvedat... 3. anebo naopak malé ženské, aby si nemusely klekat při kouření, 4. ... ženy chtějí to, co je v romantických filmech, a pánové to, co je v pornu. Z logiky věci vyplývá, že ke shodě nelze dojít. 5. no a z reálu vyplývá, že ženy vlastně ty romantiky ani moc nechtějí a muži pornoherečky už vůbec ne, tak jak je to teda. ___ Rozhodně Bezstarostný sex spíše vyvrací než potvrzuje to, co má ve svém českém názvu. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Sice upřímné a bez zbytečných dějových odboček, ale pořád stejně v drtivé většine momentek mimo realitu i s přimhouřeným okem. Pět provařených příběhů, které vás nechytnou za srdce, jen se občas zasmějete - možná. Někdy nechtěně, někdy záměrně. Ve finále mám snad raději ty více filmové záležitosti, protože když vidím nastříhané minipříběhy ala Kill Bill (akorát v noci, čínsky a pozpátku), tak ty romantické průpovídky kolem jsou v ostatních případech stále docela fajn, sem tam totiž mají i něco do sebe. ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Věc která především mladší populaci zaujme už jen svým názvem.. A provedením nejspíš taky... Jen si nemyslím, že by se v tom dal najít nějaký hlubší podtext... V tomhle filmu bych se nedíval na herectví, protože tady se ani moc hrát nemuselo... Režijně se asi taky moc vyřádit nešlo... A tak to prostě musel táhnout scénář... Kterému se to ne vždy dařilo... To, jak se nejdřív všichni tvářili znuděně a po pauze najednou že si to strašně užívají... Nevím... Snad jediné překvapení v podobě třetí části u mileneckého páru... Jinak to nejspíše nemá co nabídnout... Leda tak příjemný večer s vaší drahou polovičkou... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film byl natáčen v 5ti ložnicích. (Baffer)
  • Slovo "fuck" zazní ve filmu celkem 178krát. Sprostých slov je pak ve filmu celkem 258. (Baffer)
  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)

Reklama

Reklama