Reklama

Reklama

Život a vztahy nejsou tak jednoduché, jak se zdá podle oblíbených knižních rádců, které mají odpověď a dobrou radu úplně na každou situaci. Přesvědčí se o tom sedm mladých lidí, kteří mají společné nejen to, že bydlí v Baltimore, ale hlavně že hledají lásku a potýkají se přitom s řadou nečekaných potíží. Beth už sedm let chodí s Neilem, marně mu však naznačuje, že by se mohli vzít. Její kolegyně Gigi chodí na rande s muži, kteří o ni zjevně nemají zájem, což si ovšem odmítá připustit. Problémy má i Janine, která je sice provdaná za sympatického Bena, jenže on se právě seznámil s pohlednou zpěvačkou Annou. I když jí dá jasně najevo, že je ženatý, Anna se do něj zamiluje. A aby to nebylo tak jednoduché, do Anny je pro změnu stále zamilován její bývalý přítel Conor, jeden z mužů, s nimiž randila Gigi, a jeden z těch, na jejichž zavolání stále čeká. Marně čeká na lásku také Annina kamarádka Mary, která se snaží najít vztah pomocí internetu. Gigi se seznámí s cynickým barmanem Alexem, který jí otevřeně objasňuje, jak to chodí v mužském světě, časem se však sám chytí do pasti a do Gigi se zamiluje. Jenže vrhnout se do vztahu pro něj není jednoduché, stejně jako není pro Janine snadné přijmout pravdu o manželově nevěře a lžích, na které postupně přichází. Zdá se, že muži a ženy si nikdy nemohou porozumět, přesto se však do sebe mohou zamilovat. A tak stále hledají způsob, jak vytvořit fungující vztah. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (701)

boshke 

všechny recenze uživatele

Sledovalo se to příjemně, nic v zásadě zážitek z projekce nerušilo (snad krom neurotické Goodwin), ale výše se snad ani jít nedá, protože na víc film prostě nemá. Ano, byly to příjemně strávené dvě hodinky, ale ve finále to bylo jen takové fádní "muži a ženy si ne vždy rozumějí", což mnoho není... 60% ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Nemám príliš v láske nasladené hollywoodske komédie, ale v otázke nasladenosti je toto dielo určite o triedu vkusnejšie než "Skús mne rozesmát". Človek si myslí, že akonáhle sa do scenára vmiešajú partnerské či medziľudské vzťahy, tak všetko musí byť neprirodzené a umelé - čo je poväčšine pravda, no netýka sa to tohto filmu. S výnimkou jednej jedinej postavy, a to nechutne afektovanej Ginnifer Goodwin - je smutné sledovať, že mnohé ženy sa jej aj v realite podobajú, takže jej afekt nie je tak celkom lžou - ide o príjemnú, obsahovo prepletenú komédiu, ktorá pomerne pravdivo predkladá divákovi krutú realitu takým štýlom, že je mnohokrát ťažké ju v našom bežnom živote akceptovať. Osobne ma najviac zaujal vzťah dvojice Affleck-Aniston, ktorí sú skutočne roztomilí, taktiež sa mi pozdávala prchká Jennifer Connelly. Averziu som zas mala voči Scarlett Johansson, ktorá pre mňa nie je ukážkovou herečkou. Rovnakú úlohu si švihla už v Allenovej dráme Match Point a ja mám voči tomuto typu ženských postáv dosť veľký odpor :-) ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Limonáda s pár solidně načrtnutými životními pravdami, ale v odlehčeném duchu bez přiítlaku na pilu. Vzhledem k hereckému ansámblu, který je bez nadsázky pohádkový, docela promarněná šance natočit stylovou vztahovku ala Closer, potažmo černohumornou společenskou satiru ve stylu pozdních Allanovek. Tohle osciluje přesně mezitím. Výraznější rukopis ale budete hledat marně. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Hmm, nemal som ziadne ocakavania a ono sa z toho vycaroval celkom pekny romanticky film o viacerych vztahoch roznych mladych ludi. Vlastne v tom filme o nic ine nejde, ako o hladanie si partnera, alebo po vytuzenej svadbe po siedmich rokoch partnerstva alebo o neveru v manzelstve. Najskor som sa obaval, ze to bude prilis chaoticke pri tolkych postavach v tomto filme, ale reziser Ken Kwapis dokazal pekne kazdemu vyhradit priestor tak, aby som sa v deji vyznal, za co ma u mna obdiv. Asi najmensi priestor zo znamych hercov tu mali Drew Barrymore, ktora je mimochodom podpisana i pod produkciou a taktiez Ben Affleck, ale nakoniec sa podarilo vsetko zhrnut do 125 minut a nenudil som sa... 18.02.2009 ____ Scarlett Johansson - (Anna) +++ Jennifer Aniston - (Beth) +++ Jennifer Connelly - (Janine) +++ Drew Barrymore - (Mary) +++ Ben Affleck - (Neil) +++ Justin Long (Alex) +++ Bradley Cooper - (Ben) +++ Ginnifer Goodwin - (Gigi) +++ Kris Kristofferson - (Ken Murphy) +++ Produkcia: Drew Barrymore, Toby Emmerich +++ Hudba: Cliff Eidelman +++ (Videl v kine 17.02.2009) +++ ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Docela fajn vztahový proplenec, ale nic originálního ani nijak objevného či dokonce pravdivého, jak se to chvílemi snaží tvářit, tu nevidím. Poněkud zbytečně působí poměrně velké množství dějových linií, z nichž zákonitě jsou některé méně zajímavé než jiné, a také stopáž je vzhledem k námětu na hranici snesitelnosti. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (11)

  • Filmovalo sa v štátech Kalifornia, Maryland, Oregon a tiež v britskej metropole Londýn. (MikaelSVK)
  • Když Gigi (Ginnifer Goodwin) cvičí jógu a stále čeká na hovor od Conora (Kevin Connolly) s telefonem na podložce, cvičitelka říká, aby se cvičící postavili do pozice psa. Ženy v záběru (včetně Gigi) jsou však v pozici kobry. (paphaja)

Reklama

Reklama