Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Na jeden zátah možná geniální, ale po dílech, po kterých se to u nás vysílá v TV, je to prostě takové polovičaté. První polovina je úžasná, plná vtipu a parodování. Druhá část je taková už trošku ujetá a pro to jsem asi neměl smysl. Každopádně platí to, co u předešlých dílů, že na těch 90 minutek, je to vždy dobré. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Ne, že bych se nudil, ale všechny ty nápady mi přijdou tak trochu unylé. Bojím se, že stará kadence seriálu je v nenávratnu. Parodie The Lord of the rings mi ani tak nevadí, ale tvůrci přišli tak trochu s křížkem po funuse. Všechny parodie na toto téma už měly být dávno uzavřeny, toto téma je - řekl bych - pasé. A D&D? Vždyť to není žádný nápad.. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Na to jaký špatný pocit jsem měl z parodování PÁNA PRSTENŮ a celého toho fantasy světa to dopadlo nad má očekávání. Navíc části s šíleným Benderem mě dokázali jako vždy úplně odrovnat. Sice mi tady chyběla obrovská vesmírná bitva, ale něco mi říká, že tu opravdu nejlepší si tvůrci schovali do posledního filmu. Benderova ikonická filmová scéna č. 3: Bender v Halově institutu volá o pomoc. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Upřímně uznávám, že nenávidím Fantasy a pošahanýho pána prdelí, ale tento film je skvělý. Jednoznačně je to zatím nejlepší film Futuramy, jsou zde povedené dialogy (už za zhození Sexu ve městě bych dal * :-D), skvělé vtipné situace, zvýšené scény se sexuálním podtextem (vrrrr!!!),ale pořád si myslím, že to může být ještě lepší, že příjde doba kdy se budete u filmu Futuramy řezat nahlas a k neutišení a naprosto bez přestávky, musím uznat, že je to blízko, protože tento film se k mému snu hodně přiblížil.Ale zatím je to to nejlepší, co jsem kdy u Futuramy viděl, takže si právem zaslouží 5*. ()

Asgy 

všechny recenze uživatele

Seriál samotný je podle mě mnohem lepší, než tyhle filmy. Bohužel se mi zdá, že tvůrcům došla inspirace, protože to neustálé parodování mi už občas nepřišlo dvakrát vtipné. Vynahradila mi to naštěstí hromada vtipných scének. Ale vzhledem ke kvalitám dvou předchozích filmů tenhle díl špatný určitě není. Tři a pů hvězdy. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Film je rozdělen do šesté série seriálu Futurama (od r. 1999) a vytváří tak jeho součást. (vyfuk)
  • E. Gary Gygax, tvůrce Dungeons and Dragons, zemřel v roce 2008. Film je věnován jeho památce a je rovněž uveden v titulcích, i když se ve filmu objeví pouze v sestřihu z jednoho z dílů Futuramy. (HellFire)
  • Uvidíme zde znovu hostujícího herce Georgea Takeia. (Matrinx)

Reklama

Reklama