Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (310)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Rozkoukáno jeden den s kamarádkou, ale bylo to tak trapné, že jsme to vypnuli. Dokoukáno následující film o samotě, a byla to neskutečná jízda - mému dětskému já asi není příjemné koukat se na podobné ztřeštěnosti s blízkým člověkem :-D. Sám jsem si to parádně užil, řehtal se na každé třetí hlášce (parodie na Die Hard mě rozsekala nejvíc), a hltal akční scény. Z finálního monstra složeného z topinkovačů mi sice jako z kopírky Transformerů bylo na zvracení, ale neříkám, že jsem se nebavil i tehdy... Úplně vidím statisíce dětiček na celé změkouli, kteří se do tohoto morčecího výplachu bezuzdně zamilovaly: it´s cool! P.S. Příště si zjistím originální hlasy dabérů před filmem, než až vyjeveně zírat při závěrečných titulcích... to bych si film užil minimálně jednou tolik! Nicolas Cage jako "mole mole", to nemělo chybu + Steve Buscemi jako křeček??? Shiiit. By the way: I love guinea-pigs! ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebylo zlevněné vstupné...kdyby nebylo zlevněné vstupné na 3D projekci...a kdybych nevyšňupal kilo kokainu před projekcí...určitě bych na film nešel!! Byla by to chyba?? Jednou větou: Morčata jsou skrz na skrz průměrným filmem pro caparty, nic víc, nic míň, ale byl jsem zvědavej na můj první 3D film také se živými herci, s klidným svědomím mohu konstatovat, že bych rád už v 3D nějakou kule rvoucí akci, křečíci ukázali, že to bude velmi zajímavé!! ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Před lety mi v domě záhadně zmizela špinavá ponožka, což jsem unáhleně přičítal své nepořádnosti, ale nyní jsem si jist, že armáda chemiků FBI již dlouhou dobu fascinovaně studuje řetězec mé unikátní DNA. Mým trojitým obloukovým zabezpečním sice žádný agent ani hacker nemohl proniknout, ale ochranu proti rafinovaným morčatům jsem neprozřetelně podcenil. A ač se cítím býti podobným hovadinám intelektuálně nadřazen, tak tentokrát musím konstatovat, že v jednoduchosti bylo dost zábavné síly. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Zach Galifianakis v nějaké serióznější roli? To bych nečekal. Snímek jsem dlouhé roky odkládal, až se k němu konečně dostal a vlastně o nic moc nepřišel. Dost průměrná akční komedie s morčaty v hlavní roli. Na rok 2009 každopádně skvěle zpracovanými. Zbytek? Jízda vhodná k vypnutí mozku. Na tohle rychle zapomenu. ()

ripo odpad!

všechny recenze uživatele

Synovi som to sľúbil a sľuby sa musia plniť .... Príjemné usadenie v kreslách multikina a ..... a pozitíva v tom momente pre mňa skončili. Pozliepaný dej, akoby bez príbehu, kde sa viac kecalo o ničom ako konalo. A 3-D efekty ? Nula, nula a ešte raz nula !!! V zábavnom parku v Orlande bolo v 10-minútovom filmíku viac akcie a efektov ako za celú nudnú hodinu a pol ... Zbytočne vyhodené peniaze do pažeráka výrobcov takýchto humusov. Viem, že film nebol určený primárne mojej vekovej skupine, ale aj tak - nevedel som sa dočkať konca. Ten bol pre mňa doslova vyslobodením. P.S.: syn bol nadšený .... ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Pro záznam skutečného světa ze zvířecí perspektivy byla použita takzvaná „cvrlikací kamera“, pojmenovaná podle zvuku, který vydává. Tato kamera je schopná natáčet své okolí v úhlu tři sta šedesát stupňů. (Olík)
  • Jedná se o poslední film Justina Mentella, který roku 2010 zemřel během autonehody. (R´Hell)
  • Krtko spomínal, že ak do Googlu zadáme slovo krt alebo krtko (v angličtine: talpa a mole), nájde nám 3 milióny stránok. V skutočnosti nám však nájde vyše 7 miliónov odkazov o krtkoch a krtoch.... (BoncheR)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama