Reklama

Reklama

Úsměvem ke štěstí

(neoficiální název)
  • USA Validation

Obsahy(1)

Hugh Newman (T.J. Thyne) pracuje na konci tmavé chodby jednoho parkoviště a potvrzuje zákazníkům parkovací lístky. Obyčejná, nudná práce, že? Ale proč je u něj taková fronta? Hugh se totiž od tisíců podobných zaměstnanců něčím liší. Na každého se usměje a každému řekne něco krásného. Dělá to proto, že miluje lidské úsměvy. Jenže když se jde jednou nechat vyfotit na řidičský průkaz, potká dívku, která všem jeho pokusům o vyvolání úsměvu odolává... (Kryat)

(více)

Recenze (292)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

"Malý velký" krátkometráček :o). Přiznám se, že i mně zvětšil do té doby poměrně velký poobědový úsměv na tváři :o). Ten kudrnatej borec s upřímným úsměvem to zahrál vskutku moc hezky, tak jako upřímně. Je pravda, že by někteří lidé krapet potřebovali helpnout při focení, páč některý "naučený" úsměvy jsou do nebevolající, ale některý sou zase moc fajn (vůbec nevěřím co sem právě napsal, takovej blábol :o) ). Každopádně si nejsem jistej tím, že by se taková pěkná holka léta nesmála kvůli nemocné mamce, a to je ten důvod proč tomu nedám 5*. Těch 15 minut uteče jako voda a skutečně vžene úsměv do tváří... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Validation" - kontrola platnosti; potvrdenie o platnosti; validácia... Náramne pozitívny krátkometrážny film. Síce mierne patetický a zjednodušene naivný, ale aj tak veľmi príjemný. V dnešnom uponáhľanom, agresívnom svete, ktorému zodpovedá aj patričná filmová tvorba, je niečo podobné dosť ojedinelý úkaz. Hlavný hrdina, obyčajný, nenápadný chlapík - Hugh Newman, je dobrák od kosti, ktorý každému vyčaruje úsmev na tvári. **** ()

Reklama

esopesokeso 

všechny recenze uživatele

Ked človek prekúsne tvrdohlavosť hlavného hrdiny,tak to zhltne aj s navíjakom,film má hodnotu 5* ...ale v skutočnosti by to asi vyprovokovalo...skúste si predstaviť že ste niekde na nádraží príde ku vám mládenec a vraví ,,čo ste taký smutný? úsmevom ku šťastiu...nechceš si kúpiť kvalitné hodinky za 100€?prečo nie? tak koľko dáš?nedáš 20€?tak na za 5 € sú tvoje...´´ ()

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

UMENIE, V NAJČISTEJŠEJ FORME...Kam sa hrabe Slumdog Milionaire...Film, ktorý vás za 14 minút zohreje na duši a rozplače...Bravissimo... Takýchto filmíkov by mali točiť viacej, pretože nie sú samoúčelné, drahé a sú, ja to volám že "čisté" (nepoškodené hollywoodskym mamonizmom), pretože ich točili študenti alebo ľudia iba tak pre radosť. V krátkometrážnych určite moje naj... A aby ste nepovedali že som zlý, tak ak smiem, vávam sem link...Prajem príjemný filmový zážitok: http://www.youtube.com/watch?v=Cbk980jV7Ao ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama