Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dálnice a spojovací uzly v okolí hlavního města planety Coraab právě zažívají dopravní kolaps. V nekonečné koloně uvízla také dvojice detektivů převážející nebezpečného vězně. Od úspěšného dokončení úkolu je ale kromě množství aut dělí také řada nepříjemných překvapení... Film je volně ke stažení ZDE (oficiální text distributora)

Recenze (70)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto krátkometrážního filmu jsem ještě dlouho uvažovala, o čem to sakra bylo ... Masky sice skvělé, ale zbytek dost o ničem. Děj byl docela nezajímavý, dialogy o ničem a prostředí včetně rekvizit jako ze 70 let ... Snad jediné, co mě na filmu rozesmálo, byla scéna s Kryštofem Hádkem, který v tom "kostýmu" mimochodem vypadal naprosto úžasně, a scéna s Vladimírem Javorským. Zbytek ale vcelku o ničem ... ()

Warsheek 

všechny recenze uživatele

Moc amatérských nebo studentských filmů jsem zatím nevidel a po pravdě bych od nich nikdy nic zajímavého nečekal. Trinity Pictures a režisér Jakub Hussar mi ale jasně dokazují, že i tyto filmy mohou mít své kvality. Svět ve Skeletonech mi přišel jako něco mezi "Star Wars" a "Mad Maxem" a to já prostě můžu. Za mě lepší průměr a jsem hodně zvědavý jak bude vypadat Hussaruv první celovečerní film. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

"Uděláme z něj krmení pro blitkošváby." Věřím, že se tvůrci při natáčení výtečně bavili. Škoda, že pocit zábavy nedokázali přenést i na diváka. Vizuálně i hudebně to není vůbec zlé a během těch pětadvaceti minut se nijak zvlášť nudit nebudete. Nebýt dialogů a rádoby hlášek, tak se to možná dalo považovat i za zdařilý počin. S nimi jsou však Skeletoni naprosté dno ubohosti. Pokud ty kecy byly zamýšleny jako humor, tak to vtipné není ani trochu. Pokud snad byly myšleny vážně, tak... No raději si takovou hrůznou možnost vůbec nebudu představovat. Celkově je tu pár dobrých momentů (především ke konci) a být to kratší, s větším tahem na branku (vynechat televizní úvod a kompletně vystřihnout trapnou zhulenou posádku auta) a bez těch hlodů, tak to bylo snad i dobré. Snad... ()

Nepi 

všechny recenze uživatele

Ať si řiká, kdo chce, co chce. Mně Skeletoni oslovili. Film má originální nápad, skvělé obsazení, výtečné kostýmy a masky a hlavně dobrou postprodukci. Jde sice jen o jákýsi dějový úsek z dopravní zácpy, ale svou tvůrčí originalitou a vtipem splní svou funkci, pobaví diváka. Natáčení jsem se osobně zúčastnil a byla to skvělá zkušenost pro každého, kdo žije filmem. Výborně, Kubo! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 6/10/// +s trochou fantasie bych tomu prostředí dokázal uvěřit, celkem zajímavá zápletka a některé efekty a masky nebyli nejhorší -dějově mohlo být klidně obsáhlejší, více dialogů, více akce, nějaká další zápletka/// Tak konečně mám za sebou další film od režiséra filmů Toxymoron a Dalur, hned na úvod řeknu, škoda, že už nenatočil nějaký celovečerák i kdyby jen do televize. Mladých nadějných režisérů tu zase tolik není (nebo o nich nevím já) a tak se každá taková snaha musí cenit. Co se týče samotného filmu, tak ten nabízí spoustu originálních (neříkám že dokonalých) masek a postav. Nejvíc pobaví oba skeletoni a jejich vzájemné dialogy. Naopak některé postavy a scény jsou dost zvláštní, ale o to možná právě šlo. Popravdě čekal jsem ještě trochu víc od tohoto filmu, ale třeba se dočkám někdy příště./// Celkem 56%/// ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Režisér a scenárista Hussar se také podílel na návrzích kostýmů. (milaneg)
  • Spoluautor scénáře Vojtěch Bednář se ve filmu objevil jako vyděšený muž ve scéně, kdy dochází k brutalitě vůči Metamorfovi. (milaneg)

Reklama

Reklama