Reklama

Reklama

Gintama

(seriál)
TV spot 2
Japonsko, (2006–2021), 148 h 28 min (Minutáž: 24–26 min)

Předloha:

Hideaki Sorači (komiks)

Hudba:

Audio Highs

Hrají:

Tomokazu Sugita, Daisuke Sakaguči, Rie Kugimija, Kazuja Nakai, Ken'iči Suzumura, Susumu Čiba, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Ajako Kawasumi, Bin Šimada (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(371)

Obsahy(1)

Samuraji už nie sú to čo bývali. Najmä potom, čo na našu planétu a hlavne do Japonska prišli mimozemšťania amanto a zakázali nosenie mečov. Jeden „odvážny samuraj“ však stále svoj meč nosí, je to Sakata Gintoki. Jeho spoločnosť tvoria Shimura Shinpachi a mimozemšťanka s ľudskou tvárou Kagura. Spolu tvoria skupinu, ktorá chce zarobiť peniaze. (Hees)

(více)

Recenze uživatele Terezinka198 k tomuto seriálu (3)

Gintama° (2015) (S04) 

Pokud jsem někdy před pár dny váhala, zda bych měla v Gintamě pokračovat, poslední dva arcy této série mě přesvědčily, že Gintama je opravdu Mistrovské dílo. Nejdříve jsem předposlednímu arcu moc šancí nedávala, ale když potom postupoval a dosáhl svého finále, tak mě ta závěrečná scéna i trochu rozesmutnila. A potom přišla část se Shinsengumi (která byla hlavní věcí, která mě nalákala na celou Gintamu ... damn you youtube for fucking spoilers... ale aspoň, že jsem to konečně dohnala, oof) a já věděla, že svým oblíbencům budu muset říct sbohem. Osobitý vtip, skvělé souboje, ale za mě hlavně skvělé postavy. (Ne)Překvapivě jsou mí oblíbenci hlavně ze Shinsengumi :D Hijikata wins all the way, pak je náš skvělý sadista :D následovaný goril-... chci říct Kondou-sanem :D za mě prostě skvělá jízda a pokud bych 3. sérii dala 10/10 za skvělý děj, tady nestačí ani 20/10..ty poslední dva arcy nejdou hodnotit na číselné škále, protože jsou dokonalé. Víc se tady rozepisovat nebudu, koukněte sami a zhodnoťte :) ()

Gintama. (2017) (S06) 

Proč byl tento arc tak zatraceně krátký.... jediné slovo: dokonalost! ()

Gintama. Porori-hen (2017) (S07) 

Obávám se, že už se na meče nikdy nebudu dívat stejně po této sérii. Víc není třeba dodávat. :D PS: Mám podezření, že mi Souga-kun za tento krátký komentář schválně přehodil stránku na Diskuzi (zase sakra! :D) ()

Reklama

Reklama