Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Mám rád Eddieho od dob jeho stand-up show... Tohle je však blitka všech možných pozitivních emocí, které si náš hlavní hrdina uvědomí v záchvatu možné smrti, díky stromu, který s jeho zbytečným mluvením umírá a on s ním.... Opravdu potřebujeme další takové filmy, kdy by si i naprostý retard s půlkou mozku uvědomil, že se má fajn a má bejt hodnej na své blízké... Opravdu k tomu potřebuje nemocnou matku a snaživého asistenta a debilního duchovního a pár strašně nepovedenejch vtipů... Opravdu to musí končit šťastnou a spokojenou, hrající si rodinou... Trapné a nevkusné... Zavádějící a zcestné... Film jako takový je zbytečný a neskutečně hloupý... A ano, hlavní hrdina se opravdu bojí mluvit, aby nezemřel, takže používá velice srandovní způsoby komunikace, hlavně pantomimu a z toho pramení spousty, ale spousty legrace... Reminiscence na ne nijak dobrý film Lhář, Lhář je tedy na místě... ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA - U Eddieho jsem se jako malý kluk hodně nasmál, hlavně u Zamilovaného profesora. Pak jsem o něm hodně let neslyšel, resp. jsem jeho filmy nevyhledával, poté jsem narazil na Norbita, což byla zábava opravdu na jedno použití, no a nyní opět s odstupem pár let tu máme Tisíc slov. Pár úsměvných momentů to mělo a i mírně smutný závěr nebyl špatný, ale celkově to není komedie, kterou si budete rádi připomínat. Čekal jsem zkrátka větší legraci a ztotožňuji se s názory, že Murphy v dramatických momentech není doma a že kdyby hrál hlavní roli někdo jiný, celková kvalita by vystřelila nahoru. 55% (with J.) ()

Reklama

Timak 

všechny recenze uživatele

Tak jo, upřímně, čekal jsem totální kravinu, těžkej podprůměr, šestidenní průjem atd. Ale ono to vážně není špatný. Jistě, Eddie už má svá nejlepší (herecká) léta dávno za sebou, ale tohle je vcelku solidních 68-70%. A to není úplně tak špatný. Dokonce je to i někdy vtipný. Prostě solidní odpočinkový filmeček pro celou rodinu. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Snímek Tisíc slov má skutečně dobrý nápad, vlastníte strom, který je s Vámi spjatý a za každé vyřknuté slovo spadne lístek a je jich tisíc a potom, co opadají všechny, tak je konec i pro Vás. Pro odlehčení, je zde Eddie Murphy, který ještě stále dokáže vykřesat zábavné grimasy jako kdysi v Policajtovi z Beverly Hills. Myslím, že ale Tisíc slov nedokázalo využít na sto procent svůj potenciál a to ho bohužel sráží mezi těžký průměr. Což znamená: viděl jsem, fajn, ale nemám potřebu se podívat podruhé. K těm třem hvězdám se tato komedie vyškrábala jen tak tak... ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

No né?! Co to?! Murphy není ve fekální komedii a ani nehraje celou rodinu? On tu dokonce dostane stromem přes hubu a bude většinou mlčet! Není to dobře pro všechny hatery?! .... Pokud odečtu hlavně tu velkou agitku na téma > najdi slunce v duši a buď hodný < , tak se Murphymu podařilo i slušně pobavit. Najednou je vidět, že huba nestačí. Musí si tak pomáhat mluvícími panenkami nebo gesty. Věřte, že těch 91 minut uteklo jako voda a nebyl jsem nasraný. Docela mě napadlo, jak bych se musel domluvit bez mluvení? ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)
  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama