Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V komedii The Promotion si John C. Reilly zahraje zaměstnance velké nadnárodní společnosti, který by byl rád povýšen. A zdá se, že povýšení má na dosah ruky. Bohužel na vysněné místo si brousí zuby i jeho mladší kolega. Začíná nemilosrdný boj o šéfovu kancelář. (Bauer)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

BaronX 

všechny recenze uživatele

85 minut jsem čekal na to, kdy už na mě Scott a Reilly vybalí skvělé komediální frky a ... najednou byl konec, kde nic tu nic, ani jedna šlupka, lehké pousmání, nothing, naprosto zbytečnej film o ničem. Film s podobnou tématikou a mnohem, mnohem lepším zpracováním je Employee of the Month, pokud chcete koukat na komedii z prostředí supermarketu, pusťte si raději ten, tam nehrozí že se unudíte k smrti! ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Taková v poklidu rozjíždící komedie. Seann William Scott jako ambiciózní zástupce vedoucího prodeje v supermarketu Doug Stauber. Přestěhovat se není jen tak, když nejsou finanční prostředky. Jediné řešení je povýšení. Ale k tomuto kroku brání hned pár nečekaných věcí. ( Hodnocení: 6/10 ) ()

Reklama

Redík 

všechny recenze uživatele

Spíše než komedií bych to nazval psychologicko-sociální exkurzí do duše pracovníka supermarketu toužícího po povýšení. Komediálních prvků zde bylo málo. Čekal jsem, že tandem Reilly a Scott toho ze sebe dostanou mnohem více, ale bohužel. Navíc film i přes kratší stopáž poněkud nudil, tudíž slabší 2 hvezdičky. 35 % ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jedna z těch horších komedií, ve které Seann hrál, protože jsem snad neviděl ani jednu záminku, které bych se mohl zasmát. Když si představíte Seanna jako Stifflera, rozhodně řeknete, že to bylo milé překvapení a film byl dosti civilizovaný. Film bych jako komedii hodnotil snad na odpad, ale jedno shnilé jablko neskazí celý strom, takže přidávám nějakou tu hvězdu, alespon za normální film... ()

Queendom 

všechny recenze uživatele

Typická ukázka toho, jak dokáže českej dabing zkazit film. Jinak je to ale rozhodně nadprůměrná, příjemná komedie, plná fakt vtipnejch momentů a originálních nápadů. John C. Reilly opět exceluje a aspiruje tak na vážnýho kandidáta do mý topky herců. Oproti tomu Scott překvapil, poněvadž dokáže zahrát i něco jinýho než vypatlanýho kreténa. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama