Reklama

Reklama

Samantha se vydává se svou nejlepší kamarádkou Corey z Virginie do Kalifornie, kde se chtějí stát profesionálními tanečnicemi. Jejich sen ale skončí v malém městečku v Utahu, kde se začíná rozbíhat sled podivných událostí... (oficiální text distributora)

Recenze (83)

wohna 

všechny recenze uživatele

Na místě musí být srovnání s Donniem Darkem, takže to tak udělám. Tenhle film byl akorát ztráta času. Tu hodinu a třičtvrtě mi nikdo nevrátí, bohužel. Podruhý bych takovou chybu neudělal. Celou dobu se akorát kopíruje Donnie. Jinak já myslel, že Donnie byl speciální, byl jedinej, a v tomhle filmu byli hned tři? To tak to pardon. To mi hlava nebere. Herecky to nebylo už vůbec zvládnutý, ale máme je vůbec vinit, když dostali do ruky scénář, jako by to napsal někdo za večer když byl pod vlivem bůhví čeho. Prostě špatný, špatný, extremně špatný. Miluju Donnie Darko a z tohohle se mi chtělo brečet, pokud to mělo být pokračování. ()

MiaMoonlight 

všechny recenze uživatele

Stačí jedna jediná věta: Tento film měl skončit přesně na padesáté osmé minutě. Žádné jiné zápletky totiž nejsou potřeba. V tomhle snímku toho bylo namícháno až moc. Neměl být náhodou Donnie Darko vyjímečný kluk, žádný tuctový cestovatel časem, (který to má ještě ke všemu zřejmě v rodině, nebo je to asi nakažlivé, že je v tom i sestry kamarádka) kterých známe spousty? Já myslím že dva jsou až moc a nejlépe by bylo, kdybychom zůstali pouze u natočení filmu Donnie Darko a konec. Dělám to opravdu, opravdu nerada, ale výše s hodnocením jít nemůžu. R.I.P. Donnie. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Tenhle film stojí a padá na hlavní hrdince a její kamarádce (mimochodem obě velice pohledné) Já jsem si původní film skoro nepomatoval, ale stačilo pár záběrů a fragmentů a už mě docházelo o co tam šlo. Tohle je mnohem slabší, ale i tak jak už jsem psal na začátku, je to o těch dvou kočkách co se potulují krajinou až se dostanou do zapadlého města, kde se odvíjí jejich osud. Na podívání určitě jo, ale jinak průměr. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Rozhodně né tak špatné, jak by se dalo čekat, ono přecejen kdyby tento film neměl předchůdce, tak by to měl o hodně snazší. Efekty jsou skvělé, hudba prakticky dokonalá a co se týká atmosféry, tak ta je nárazově hodně blízká originálu. Ani jedna z rozkošných kočiček nedosahuje Gyllenhaalova charismatu, a právě absence lepších herců a slabšího scénáře je to co tento díl děla o tolik horším. Vše ostatní je ale dalo by se říct až perfektní. ()

Abes 

všechny recenze uživatele

Sam jde po stopách svého bratra, přestože v jeho stínu již žít nechce. Tvůrci filmu by naopak obdobný stín jistě uvítali, proto ve stopách předlohy taky poctivě kráčeli. Byla zde snaha vybudovat podobnou atmosféru, mystery atmosféru, nikoli atmosféru 80. let abych byl přesný. Objeví se spousta odkazů na předlohu ale ve výsledku to vůbec nefunguje. Po scéně pobíhají postavy zmatené, vykříkujíc cosi o konci světa, v dalším případě se po ní plouží postavy plytké bez jakéhokoli cíle a pro jistotu drží hubu, popřípadě ultra šablonovité jižanské charaktery, ke kterým konec světa a den zúčtování prostě patří. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Daveigh Chase, která se po 8 letech vrátila k roli Samanthy Darko, je také jediná, která si zahrála v předchozím filmu Donnie Darko (2001). (Stanley619)
  • V červenci roku 1995 se má v místním kině promítat film 12 Opic (1995). Tento film měl ovšem v USA premiéru až 27. prosince 1995. (Stanley619)
  • Snímek se převážně točil ve čtvrtích Salt Lake County, Coalville a Magnu (Utah, USA). (Terva)

Reklama

Reklama