Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (142)

Eraserhead odpad!

všechny recenze uživatele

Nevyžaduji dokonalou pixarovskou animaci pokud je film zábavný. Tady nejen že je animace opravdu strašná, ale navíc je to hrozná nuda. Napadá mě snad jen Karcoolka, která měla taky dost hroznou animaci, ale pořád tam bylo několik vydařených fórů, které to vytáhly aspoň na průměr. Cesta na Měsíc je katastrofa po všech stránkách. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Animáky většinou nadhodnocuji, protože musím ocenit obrovskou snahu autorů poradit si s kresbou a také je to můj oblíbený žánr. Tuhle sračku jsem však vyloženě přetrpěl. Spolu s Pastí na žraloka a Alfou a Omegou je to to nejhorší, co jsem v daném rámci viděl. Ostuda, které na Djawadiho kariéře zanechá poskvrnu. 15% ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

A tak jdu zase do kina. Tento rok už posedmé. Což si myslím, že je docela dobrý výkon:-) Na to, že je teprve začátek února. Tentokrát je to tento film. Byl jsem hlavně zvědavý, jaký budu mít z promítání zážitek, když mně pokladní dala nejen vstupenku, ale i 3D brýle. Byl jsem docela překvapen, poněvadž nikdy jsem film nesledoval v brýlích. Kdo by se nechtěl na Měsíc podívat. Myslím si, že asi každý z nás by si přál strávit alespoň hodinu na Měsíci. Bohužel, finanční náklady jsou v dnešní době velmi vysoké. A tak se tam může podívat jen nějaký arabský šejk:-( Všechno je jednou poprvé a tak ani mě nemohla minout 3D animace a brýle k tomu určené. Příběh je na ucházející úrovni. Nic moc. I když je spíše pro děti. Ruské mouchy se vydaly na Měsíc a prožijí veliké dobrodružství. Kdo by to byl kdy řekl, že tam budou létat nejen lidé, ale i pro mně velmi odporný hmyz, který lidem pije krev. Během děje se nedočkáte ničeho, co by vás mohlo překvapit. Za to 3D záběry se povedly a povím vám. S těmi brýlemi je to opravdu zážitek. Připadalo mi, že mouchy mám na dosah ruky. Občas jsem chmatal rukama a chtěl si na mouchy, nebo předměty sáhnout. Budete se cítit jako v jiném světě. A neustále budete nad něčím přemýšlet. Alespoň u mně to tak bylo. Musím pochválit technické detaily. Např. let raketou, nebo móda z 60. let patří mezi nejvydařenější. Nesmím zapomenout ani na velmi hezké zobrazení řídícího centra v Houstonu. A když kamera prolétala trávou, tak jsem skoro oněměl. Malou kaňkou na snímku je průměrný dabing. I ty dialogy mohly být lepší. Možná jsem udělal chybu, že jsem na film nezajel do pražského kina IMAX, které je jediné, kde si film 100% vychutnáte. Na závěr chci všechny upozornit, kdo film ještě neviděli a čekají na dvd rip. Nečekejte a běžte do kina. Cestu na Měsíc hodnotím horšími 4 hvězdami. A těším se, až se tam někdy, třeba v podobě mouchy podívám. ()

janistr 

všechny recenze uživatele

Můj první zážitek s 3D animací a brýlemi, ze kterých po chvíli pekelně pálí oči (takže je moje hodnocení možná ovlivněno tímto nepříjemným faktem). Na začátku se film tváří jako klasický animák pro děti, postupně se ale zvrhává v nudnou americkou propagandu na hranici trapnosti (naprosto bez vtipu, nadhledu...). Jednu hvězdičku dávám jen díky několika opravdu vydařeným 3D momentům. Pro mě obrovské zklamání. ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Tak jako docela jo, děcka se trochu poučily o prvním přistání na měsíci, mě rozbolely oči asi po pěti minutách těch thrí-dí (d)efektů a brambůrky došly asi po deseti minutách od začátku filmu. Jinak mě to celé přišlo celkem o ničem, vtipy poskrovnu, dialogy tak akorát pro tříletý smrady... Ale jádrem pudla jsou právě ty 3D efekty, které třeba jsou prostorové (ačkoliv opravdu prostorové byly asi jen tři scény), ale použitá technologie nedovoluje velkou škálu barev (resp. žádnou) a oči celou dobu trpí pohledem na prakticky šedo-bílo-barevně-vyblutý film se směšnými brýlemi na nose. Příště prosím nechte 3D snímky speciálním kinům. Ale děcka! Berte kina útokem!!! 1,44:1 - IMAX ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama