Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (639)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době romantický film s pořádným nápadem. Nesmíte se sice moc šťourat v cestování časem, jinak se během pár vteřin zcvoknete, ale komu to vadí? Ideální film pro muže a ženy. Muži by se k Rachel McAdams také donekonečna vraceli a ženy by zase na cestovatele, jako je Eric Bana, vydržely čekat celý život zrovna tak jako Claire... To jsem se zase jednou nechal hezky dojmout. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

V rámci romantických filmů nadprůměrné dílko. A to hlavně díky fungující chemii mezi Rachel McAdams a Ericem Banou, kterým opravdu věříte, že byli stvořeni jeden pro druhého. Druhým velkým kladem je právě ta zajímavá zápletka s cestováním v čase, díky které například ( ! lehký spoiler ! ) mladá Claire před oltářem řekne ano staršímu vydání Henryho - muži, který ji jako malou holčičku navštěvoval a do kterého se zamilovala. Díky takovým momentům, u kterých musíte zapojit hlavu (nejen si uživat velkou světovou lásku), film získává nový rozměr. Škoda, že finále filmu není tak vygradované jako třeba u Frekvence (s J. Caviezelem a D. Quaidem). A i během sledování mi docházely logické díry u té sci-fi složky filmu. Ta romantická část nicméně funguje na jedničku s hvězdičkou. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prijemny prekvapeni. Tema cestovani v case mam rad, ale tady neslouzi jako zaminka k nejakymu sci-fi a bere se spis jako takova nemoc a co to udela se vztahem hlavni dvojice. Takze je film prevazne romantika, ktera hodne hraje na city, ale zaroven takovou prijemnou formou a nesnazi se z cloveka nijak zdimat slzy. Proste takovej i pres dany tema prijemne civilni snimek, navic se skvelejma hercema, krome hlavni dvojky roztomily McAdams a paradniho Bana potesi i mala Hailey McCann, respektive jeji mladsi segra, ktery jsou si hodne podobny a hrajou obe prijemne. Je sice fakt, ze je film obcas dky tomu cestovani lehce zmatenej a sem tam se objevi i nejaka nelogicnost, ale to k tomu uz tak nak patri, takze ja jsem spokojenej. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

"Už to mám!!!", vykřikla nadšeně neúspěšná autorka argentinských telenovel a baculatou rukou smetla z opěradla křesla jednu ze svých šestnácti patologicky obézních koček. "Hlavní hrdina bude cestovat v čase! Do prdele s logikou, hlavně tam musí být láska!. Tak tohle bude trhák. Henry bude cestovat a cestovat a cestovat a cestovat, protože je mutant a Clare bude smutná a hodně plakat! Láska, která přesahuje hranice času! To je taková krása!!! ", rozvíjela nadšeně svoji myšlenku k "dokonalosti", zatímco se kolébala k počítači. Tlustým prstem nasměrovala myš k souboru "Rozervaná srdce", otevřela jej, ve dvouřádkovém seznamu postav přejmenovala Marii-Luisu a Rodrigua na anglické ekvivalenty, které ji v tu chvíli zněly nejromantičtěji, protože připomínaly některý z románů pannen Bronteových a začala freneticky ťukat do klávesnice. "Ježiš, to je tak smutný! ", prohlásila tklivě po dvou hodinách nejkýčovitějšího textu, jaký v životě napsala, setřela slzu stékající po tvarohovém obličeji a mohutně se vysmrkala do rukávu růžového županu s pelikány, ze kterého ji až nestydatě lezl její enormní pupík. ***** Z takového blábolu prostě musí být každá zasraná hospodyňka, RAPIDUS a SOCHOKING totálně perplex, že si přes slzy ani nevšimnou, jaká to byla hnusná, povrchní a nudná peachovina. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak to byl letos můj zřejmě jeden z prvních sci-fi filmů, které jsem měla možnost vidět. Myslím si, že by vůbec nebylo na škodu nejdřív si přečíst knihu. Jinak se vám totiž může stát, tak jako mně, že se budete pohybovat v čase oproti Henrymu značně nepřehledně a nejistě. Film splnil má očekávání a navíc jsem byla spokojená, že té sladké romantiky tam až tolik nebylo a smutku a určité hořkosti přiměřeně k dané zápletce. Rachel Mc Adams byla jak jinak nejen krásná a Clare zahrála opravdu rozkošně. Eric Bana se ale nedal zahanbit a v závěru filmu ukázal, že v něm přece jenom něco charismatického dříme. Suma sumárum : Clare přece jen ti tak přelétavého manžela (i když nedobrovolně) vůbec nezávidím. Takže lepší trojka. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Filmové zpracování celosvětově úspěšného stejnojmenného románu od Audrey Niffenegger. (Sofia)
  • Premiéra snímku byla původně plánována už na rok 2008, ale studio se rozhodlo pro dotáčky, avšak představitel jedné z hlavních rolí Eric Bana si mezitím nechal oholit hlavu kvůli účinkování v restartu flimové série Star Trek. Čekalo se tedy, až mu opět dorostou vlasy, posléze pak také na "správné" roční období - dokončovací práce se totiž týkaly scén v zimě. Producenti z New Line Cinema se ale k důvodu odložení premíéry nikdy oficiálně nevyjádřili. (curfew77)

Reklama

Reklama