Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(26)

Na jedné japonské škole se její ředitel snaží ukončit dlouhý boj mezi lidmi a upíry, za pomocí tzv. krevních tablet. Na této škole vedle lidí studují i upíři. Nikdo z lidí neví, že studenti z noční třídy jsou upíři, až na dva prefekty, kteří mají za úkol uhlídat, aby se obyčejní studenti v noci nestřetli se studenty z noční třídy. Mezi studenty noční třídy je i čistokrevný upír, který zachránil ředitelovu dceru před útokem hladového upíra. Ředitelova dcera se do něho zamiluje. (artuš)

(více)

Recenze uživatele loveless k tomuto seriálu (2)

Vampire Knight (2008) 

Z počátku slibně vypadající upíří anime v druhé polovině sklouzává do nudy a animace se zhoršuje... Příběh se rozjíždí a záhy končí a vlastně se skoro nic nestalo. Velké plus tohoto anime je, že Zera prostě nejde nemilovat :3 ()

Guilty (2008) (S02) 

Přiznám se, jsem Guilty! Po pár letech opět koukám na anime a úplně náhodou na tohle, společně s první sérií jsem to zmákla poměrně rychle. Příběh není z nejoriginálnějších, animace z nejlepších, některé postavy jsou na pěst. Ale není to špatné, to vůbec ne. A navíc Zera nejde nemilovat :3 Takže udržuji hodnocení z roku 2008 od první série, tři hvězdy si určitě zaslouží. ()

Reklama

Reklama