Reklama

Reklama

Sammyho dobrodružství 3D

  • Česko Sammyho dobrodružství (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mořské želvy Sammyho od jeho narození až do dospělosti. Za svůj život mořské želvy přeplavou tisíce kilometrů, aby se pak v dospělosti vrátily na pláž, kde se narodily. Sledujeme malého Sammyho na jeho úžasné cestě plné dobrodružství s kamarádem Rayem a jeho hledání přítelkyně Shelly. Ústředním motivem je přátelství, odvaha a láska a film zábavnou formou předává dětem poselství o potřebě ochraňovat naší planetu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (96)

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

"... a tati, jaký to bylo, když se jště v kině nenosily brejle ??? " Bojím se, že podobnou větu jednou uslyším a asi mě bude mrzet, že nutností animovaných filmů budou efekty v podobě honiček, úniků, létajících předmětů atd - vše jen pro ten efekt. Bohužel to nemůže mít jiný dopad na film, než absolutní ztrátu děje. Tenhle film o želvě jménem Sammy se ale snaží, jak může a i přes skoro až nezajímavý děj to působilo velku slušně :) ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Mám rád vodní želvy, proto jsem se na Sammyho docela těšil. A výsledek? Na evropský 3D animák to není špatný. Jen nechápu jednu věc: ve filmu se v podstatě pořád něco děje, je to ale natočeno tak nezajímavým stylem, že u některých pasáží jsem se docela nudil.To se zase tak často nevidí. S animací je to taky složité. Všechno je to krásné a roztomilé, problémy ovšem nastanou při akčnějších scénách, kdy se postavy pohybují někdy dost trhaně. Nemluvě o mořských vln(k)ách. Mnohým by možná silně vadil i všudypřítomný morální apel (neznečišťujte přírodu, nekácejte pralesy, chraňte zvířátka). Na druhou stranu, Sammy je opravdu roztomilý želvák a dětem výše zmíněné výtky zřejmě vadit nebudou. Proto slušné tři hvězdičky. ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Nuž, je to teda dobrodružná cesta, ale zdalo sa mi to málo vtipné, málo romantické, málo dobrodružné a veľmi dlhé. Moja malá sestrička to nevydržala pozerať do konca. Zdalo sa mi to až miestami veľmi vážne, témy ropovodov a vyhadzovania odpadkov. Zdalo sa mi, akoby sa tvorcovia nevedeli rozhodnúť o akú problematiku pôjde: putovanie dvoch kamarátov, korytnačky a ľudia, ľudia a znečisťovanie prírody alebo cesta za láskou. Čo mi asi najviac vadilo, je že naša malá korytnačka nemala stáleho priateľa pri cestovaní, tí sa menili príliš často a ja som nemala čas si obľúbiť poriadne ani jedného z nich. Ale hudba bola tak akurát. Je to priemerná detská rozprávočka.55% ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ako je už u mňa zvykom, videl som film bez 3D efektu. A ikeď je Sammy príjemne roztomilý, doplácajú jeho dobrodružstvá na slabý príbeh. Samozrejme menšie publikum si môže príjsť na svoje, to staršie ( nie detské publikum) však narazí na nezáživné vyprávanie o korytnačke s menom Sammy a jeho putovaniu okolo sveta. Plusom sú určite pesničky, znejúce v animáku....**/*** ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Neskutečná kravina. Jeden z nejhorších animáků co jsem viděl... Naprostá absence příběhu, vtipu či napětí, prostě jedná velká 0. Ba co víc, moje 4-letá dcera a děti v kině se také vůbec nebavily, takže si myslím, že ani malý dívák tento paskvil neocení... Tohle vědět, tak se vyhnu kinu obloukem, protože to byly naprosto zbytečně vyhozené peníze. Odpad nedávám jn proto, že 3D bylo tentokrát opravu povedené, ale hlavně díky želvímu tempu obrazu... PS: Korunu všemu nasadili hippies a ekologické rádobyposelství, bohužel velmi trapně servírované... ()

Galerie (114)

Zajímavosti (1)

  • Alternatívnymi názvami snímky boli aj názvy A Turtle's Tale: Sammy's Adventures či Around the World in 50 Years 3D. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama