Reklama

Reklama

Sammyho dobrodružství 3D

  • Česko Sammyho dobrodružství (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mořské želvy Sammyho od jeho narození až do dospělosti. Za svůj život mořské želvy přeplavou tisíce kilometrů, aby se pak v dospělosti vrátily na pláž, kde se narodily. Sledujeme malého Sammyho na jeho úžasné cestě plné dobrodružství s kamarádem Rayem a jeho hledání přítelkyně Shelly. Ústředním motivem je přátelství, odvaha a láska a film zábavnou formou předává dětem poselství o potřebě ochraňovat naší planetu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (96)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Tenhle animák jsem viděl hodněkrát (víc jak 20x, holt ještě byly směny na 3D projekci) a musím říct, že má jedno z nejlepších 3D. Příběh byl slabší a musím říct, že v některých částech jsem se dost nudil a bylo to zdlouhavé. Ale animace ušla, zmiňované 3D efekty perfektní a jako bonus písničky od Mika. 60% ()

Azrael515 

všechny recenze uživatele

NO na pixar to netaha ale rozhodne mile a ako start do ekologickeho citenia pre najmensích príjemné. Ziadne zapletky extra necakajte. PAr postaviciek sa strati a najde .... ale rozhodne stoji za videnie uz iba kvoli animacii a 3D ktore pre mna osobne bolo to najlepsie a najatmosferickejsie .... prirovnal by som k Atlantis ... tize bez pribehu ale usta sa mi nezavreli .. k tomu pekna hudba ...prijemny elektropop ;) ()

Reklama

Mr.curry 

všechny recenze uživatele

Ano, příběh neohromí. Ale pokud pracujete v ropné společnosti, odhazujete odpadky do moře nebo za pólem lovíte ohrožená zvířata, Sammyho dobrodružství vám vysvětlí, že takhle teda ne. Na druhou stranu 3D skutečně stojí za to, neznám nikoho, kdo před letící harpunou neuhnul hlavou. Za zmínku stojí i kvalitní soundtrack, třeba jistý hit Bruna Marse se do tuzemského top listu dostal až více než rok po premiéře. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Těžko se rozhodnout, jak film ohodnotit, respektive tápu mezi 3-4*. Animace nádherná, postavičky roztomilé a zábavné, ovšem příběh trochu slabší, ale tak je to pohádka, tam to prostě musí končit přes různé nepříjemnosti šťastně. Podle mě ale ukazoval lidi až v moc dobrém světě. Nejlepší postava? Jednoznačně želva Věra a v závěsu za ní ten kocour :) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Taký nijaký animák. Vtip, keď sa to vôbec dá nazvať vtipom, je slabučký až nijaký. Ak by to stálo na príbehu, tak beriem, ale ten je ta tom rovnako. Chýba silnejšia zápletka, nejaký zvrat, nejaká pointa, nejaké nápady, nejaké napätie, nejaká nezabudnuteľná scéna. Zachraňuje to iba podarená animácia, aj keď ťažko povedať, či ide o sympatickú animáciu - v prípade postavičiek skôr nie. Celé sa to nesie takmer presne v duchu iného belgického animáku - Cesta na Mesiac. Na prvý pohľad to nevyzerá zle, na druhý je to celé také nemastné-neslané. Menším plusom je hudobná stránka filmu. Hodnotenie: 55% ()

Galerie (114)

Zajímavosti (1)

  • Alternatívnymi názvami snímky boli aj názvy A Turtle's Tale: Sammy's Adventures či Around the World in 50 Years 3D. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama