Reklama

Reklama

Danny a Wheeler se živí reklamou na energetický nápoj Minotaur. Wheeler je velký sukničkář a nechce se vázat, Danny je znechucený životem. Myslí si, že když požádá svoji přítelkyni Beth o ruku, jeho život nabere jiný směr. Ona ho ale odmítne. Danny pak schválně nabourá služebním vozem do sochy před školou. Za to mají jít oba na 30 dní do vězení. Mají na výběr, buď nastoupí do vězení, nebo odpracují 150 hodin prospěšných prací jako dobrovolníci, kteří se věnují dětem s problémy. Wheeler dostává na starost desetiletého Ronnieho, který používá nejostřejší vulgární výrazy a miluje ženské poprsí. Danny bude mít na starost Augieho, který je posedlý středověkem. Zprvu se zdá, že to bude peklo pro všechny... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (327)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Role Models jsou po většinu stopáže celkem nadprůměrnou komedií, kde až nečekaně sehrané duo Rudd-Scott hláškuje ostošest, ale závěrečná dvacetiminutovka z toho dělá naprostou srdcovku. Při natáčení poslední třetiny filmu se totiž museli všichni neskutečně vyblbnout a všechna ta radost ze hry se bezpečně přenáší i na diváka. "You wanna come see my turtle?" "I'm fine." :) ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Konečně zas jednou Rkový rating u komedie neznamená že jde jen o další přitroublou komedii o teenagerech co chtěji zasunout do každé díry co potkají. Konečně zas jednou malé děti ve filmu neznamenají dráždění dávícího reflexu na nejvyšší možnou míru. A konečně zas jednou zní i ty jednoduché morality o hledání vlastní cesty bez ohledu na nechápající okolí a překonávání krize... ehm, skorostředního věku docela přijatelně, takže i ten uberhappy end není nasírací ale vlastně velice vítaný. Což je hodně pozitivní... ale je trochu škoda že kromě toho všeho příjemného to místy poněkud přestává být dostatečně vtipné... všechny scénky z Larpu jsou sice boží a bojování s (pře)výchovou dětí k obrazu zkažených skorodospělých hrdinů je taky fajn, ale kromě něj je to místy vlastně docela nuda. I když i k té fantasy bitvě a oslavě po ní bych měl výhrady, a to že je poněkud krotká... no, ale pravda, držet se víc skutečnosti tak se to ani do toho Rka nevleze :-D 7+/10 ()

Reklama

Popluh 

všechny recenze uživatele

Těžko hledat podařenější party film. Perfektní herecké obsazení s univerzálním sympaťákem Paulem Ruddem, Stiflerem a McLovinem, sem tam neotřelými nápady a hlavně vtipem, který z mého pohledu ani jednou nesklouzl k trapnosti. Velkým bonusem pro mě byla vedlejší postava Jane Lynch z Glee, která prostě potvrzuje, že tyhle maniákalní záporné postavy se světlými chvilkami zvládá jako málokdo. Finální bitva je pak prostě něco na co se jen tak nezapomíná a myslím, že se k Velkým bratrům ještě párkrát podívám. Z hlediska současné americké komedie je to prostě totální nadprůměr. 80 % ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Od Stifflera, AntMana a Christopher Mintz-Plasse (tenhle týpek je bůh a jeho postavy v komediích zbožňuju!) jsem čekal možná větší úlet a víc cringe humor, ale i tak jsou Velcí Bratři fajn komedií akorát tak na dokonalé zasmání. Scének je zde víc než dost, postavy i celkový koncept 2 dospělí + 2 divné děti jsou víc než dobré a k tomu navíc fajn tempo dělá z tohohle neznámého filmu nadstandartní komedii. Výrazněji sice nestrhne, ale rozhodně pobaví. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Pre mňa trochu sklamanie. Úvod síce veľmi sľubný, všetko až do zoznámenia s malými chlapcami malo nakročené na 5 hviezd. Potom to už ide dole kopcom a pár dobrých momentov to nezachráni. Ale ak je pre vás predstava zábavy malý nadávajúci černoško, tak si pridajte hviezdu. "I got a longstanding relationship with this judge ... Now I don't wanna get too graphic but I used to suck his dick for drugs." ()

Galerie (44)

Zajímavosti (15)

  • Když Wheeler (S. W. Scott) říká, že členové hard rockové kapely KISS jsou Židé, nemá tak docela pravdu. Paul Stanley, Gene Simmons a Ace Frehley židovského původu jsou, ale Peter Criss (jehož občanské jméno je George Peter John Criscuola) je Italo-Američan. (FilmFan24)
  • Píseň "Beth", kterou Paul Rudd "zpívá" v závěru filmu Elizabeth Banks, je také použitá ve filmu Léto k nepřežití (Wet Hot American Summer) z roku 2001, který také režíroval David Wain. V tomto filmu má jméno hlavní postava filmu, kterou hraje Janeane Garofalo. (FilmFan24)

Reklama

Reklama