Reklama

Reklama

Princ a já: Královské líbánky

  • USA The Prince & Me 3: A Royal Honeymoon (více)

Šest měsíců po svatbě mohou nově korunovaný dánský král Edvard a jeho manželka, doktorka Paige Morganová (která byla kdysi jen farmářskou dcerkou z Wisconsinu), konečně odjet na své dlouho plánované líbánky. Když už se ale konečně dostanou na místo svých snů, nic nejde podle plánu! Setkání s Edvardovou Nemesis, Paigeiným bývalým přítelem a záchrana lesa – to je jen pár věcí, které se staví do cesty jejich vysněným líbánkám. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

bajunta odpad!

všechny recenze uživatele

Název filmu navozuje zdání, že by mělo jít o pohádku pro dospělé, cílovou skupinou tohoto filmu snad ale nemůže být divák starší deseti let. I když se přejde tento nesoulad – po prvních třech, čtyřech minutách filmu jste rozlícení víc než u nějakého hororu. Trapné a idiotsky bezúčelné dialogy, herecké přehrávání, klišé střídá klišé... Kdybych nechtěla dát filmu šanci na jiné hodnocení, než to nejhorší, nevydržela bych ani další minutu. Bohužel, i tak to bylo zbytečné. Ony světlé momenty zde opravdu nebyly. Zůstává výsledné rozladění z naprostého minutí účinkem. ()

Blacki odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak hrozného jsem už dlouho neviděla. Už jen herečka/královna mi vůbec neseděla. Nejvíce mi asi vadily ty polibky královské dvojce, nejen že byly snad v každé scéně, ale byly tak nedůvěryhodné a strojené. Příběh rozebírat nebudu, to byla katastrofa. Co mě dostalo do kolen (v negativním slova smyslu) byla "bojová" (pokud se to tak dá vůbec nazvat) scéna s kordy, to byl opravdu vrchol celé té hrůzy. ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Absolútne dehonestújúce pokračovanie pôvodného filmu ( Princ a já ). Vytratilo sa to romantické čaro, a výkony samotných postáv radšej ani hodnotiť nebudem....akurát si ešte neodpustím poznámočku na diálogy.....tie boli príšerné.....hold čo už, pokračovania sú dnes v móde...............bohužiaľ ( tomto prípade ). ()

lardko odpad!

všechny recenze uživatele

První díl celkem ušel , dalo se na něj koukat a místy zabavil - 50%. Druhý díl blbost. 3%. A tenhle třetí díl nehorázná blbost. Nic mě ve filmu nezajímalo , a ani jednou jsem se ve filmu nezasmál. Nudně trapná blbost na kterou se nedá koukat. Hned od začátku jsem se strašně nudil , a polovina filmu a konec filmu byl taky dost nudný. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

To tedy byl horror! Prostě hrůza....ale statečně jsem dokoukal, ani nevím, proč. Pominu sentimentální příběh o záchraně přírodní rezervace, který dokázaly zpracovat mnohonásobně lépe četné animované a kombinované filmy (Krtkem a buldozerem počínaje a Méďou Béďou konče). Více mi vadilo, že na první pohled vcelku sympatický královský pár je tak nebetyčně naivní, že sebou nechá manipulovat po většinu doby...kdejakým blbce. A tak se i královští stávají v očích diváka naprostými pitomci. Občas je dobré se na podobný snímek podívat, člověk si pak dokáže více vážit těch lepších (o výborných nemluvě). ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel ve Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama