Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (96)

plakát

Ledové království (2013) 

Sem s další Disneyovkou. Klišé sem, klišé tam...ale co, když to funguje. Koukněte na to někdy kolem Vánoc a budete spokojení.

plakát

Do Říma s láskou (2012) 

Je to vtipné, příjemné a nenudí to. Bylo bezva sledovat a divit se, kam až Vás může zavést cesta ke kadeřníkovi:-).

plakát

Drákula (2013) (seriál) 

Seriál posloužil skvěle pro zpestření nedělních večerů. Nečekejte ale nic světoborného. Autoři především sází na netradiční pojetí "Drákulovského" tématu. Něco funguje dobře, něco už ne. 3 hvězdy jsou tak akorát.

plakát

Dokonalý chlap (2005) 

Někdo potřebuje (aspoň občas) nějakou tu dávku naivní romantiky a já se počítám mezi ně. A pro tento účel je tento film naprosto postačující. Bylo to zábavné a našli se zde i chlapi, na které se dalo koukat (tím nemyslím toho z pekárny). Děj to má sice prostý, ale k tomuto typu filmů to prostě patří.

plakát

Kozí příběh se sýrem (2012) odpad!

Mám ráda staré české filmy (Jak utopit doktora Mráčka, Šíleně smutná princezna apod.). Ty nové, které každoročně přicházejí do kin jsou jedním slovem otřes a Kozí příběh 2 není výjimkou. Příběh dobrý tak akorát pro tříletý děti, lituji rodiče, kteří na to museli jít do kina s nimi (a těch peněz co za to museli zaplatit). Animace je katastrofa. Hudba zase potěší jen ty malinkaté dětičky. Btw: Proč jsou v tom filmu všichni tak buclatý?

plakát

Hedvábná cesta (2007) 

Od filmu jsem očekávala více, ale dostal se mi jen slaboučký odvar romance. Celé to působilo až příliš komorně, kdybych byla chlap, tak řeknu, že se tam nic nedělo. A neustálé zachmuřené pohledy hlavního hrdiny byla až příliš časté - pohled na něj jak zírá, pohled z jiného úhlu jak zírá, oddálení pohledu jak zírá.

plakát

Růžový panter 2 (2009) 

Jsem schovívavá, takže dávám 2 hvězdy a to jen díky vtipným přeřekům hlavního hrdiny. Podotýkám, že jsem tento film dříve neviděla a jedničku také ne, ale stačil mi jeden pohled na členku "Dream teamu" (Soňa, myslím) a bylo mi jasné, jak to skončí. Možná by se měli tvůrci více snažit, aby jejich překvapivý konec byl opravdu překvapivý.

plakát

Než si pro nás přijde (2007) 

Dva úplně odlišní lidé se najdou těsně před smrtí a prožijí spolu naplno "prázdniny", aneb je lepší to před smrtí ještě roztočit a vyrovnat účty, nebo zemřít nenadále. Skvělá komedie o vážných věcech.