Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Turboman je zlý sen, noční můra každého otce a očistec za všechny prohřešky, kterých se tatínkové dopustili. Turboman je hračka a velké přání milionů dětí. Výrobce ale nereaguje moc pružně, a tak plastového panáka sežene jen ten nejrychlejší. Arnold Schwarzenegger chce splnit přání svého syna a dát mu pod rozzářený vánoční stromek, co si bude přát. Doufal, že se jen zeptá, zajde do nejbližšího hračkářství a jednoduše za rozmary svého potomka zaplatí. Musí ale napnout všechny své titánské síly, vyvinout obrovskou rychlost i důvtip a přečkat přehršel nástrah, aby nakonec tu zatracenou umělohmotnou postavičku získal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (415)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie z Arnoldovy tvorby je pro mě rozhodně ta nejlepší. Je to udělaný jak na horský dráze,jednou se smějete a jednou je to trochu vážný. Arnold se chová chvílemi jako pravý šílenec a má skvělého spolu.protihráče snad ještě bláznivějšího pošťáka. Je tu solidní pohled na zbytečné bláznění kolem Vánoc,humoru je tu dost stejně jako akce. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Prvy film s Arniem v hlavnej ulohe, ktory ma nebavil. Dodnes som ho videl len raz a bolo to utrpenie. Dnes som to skusil druhykrat a po 40tich minutach som to vypol. Je to totalna nuda. Zapletka ma vôbec nebavila a Arnie mi v tejto ulohe pripadal uplne zbytocny. Asi to mal byt zabavny rodinny film s moralnym ponaucenim, co je zaner, ktory mi sedi, ale v tomto mizernom prevedeni sa to neda ani dopozerat. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Po rokoch som neodolal a dal si asi 3-4 reprízu po veľmi dlhej dobe a musím ísť o hviezdu vyššie a to hlavne z dôvodu, že aj opakovane táto komédia baví a má pomerne slušný a čiastočne pravdivý príbeh. Mám na myslí nás chlapov, ktorí si kupovanie darčekov nechávajú na poslednú chvíľu. Kto to nezažil, nech si v najbližšom Božom chráme podá prihlášku -Vyhláste ma za svätého...Arnoldovi úloha sekne, vtípky boli fajn a príbeh určite nikoho neurazil. Ako rodinná komédia myslím celkom vydarená, zabavia sa deti aj dospelý. Pre mňa určite lepšia voľba než stále dookola Sám doma, ako moje deti. 70%. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Ještě jsi neviděl, co dokáže Turbo Man!!!....... Musel jsem se zasmát, Američani, co s pomocí Číny vyrábějí všeho přehršel a najednou je tu film, který funguje na bázi toho, že něco není k sehnání. Připadá mi to jako v komunismu fronty na ovoce. Kdysi jsem se možná i smál, ale dnes s odstupem času mi to připadá spíš trapné. ()

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

ROFL ROFL a ještě jednou ROFL. Dnes jsem tenhle film viděl po mnoha letech, kdy jsme na něm byli se školou v první či druhé třídě. Když jsem nyní po těch staletích uviděl Turbomanskou epidemii a Arnolda převlečeného za červeného hrdinu, vylezla mi ze vzdáleného mozkového laloku vzpomínka, jak jsem chtěl kdysi po projekci mít Turbomana doma ;-)). Takže jedna * za sladkou vánoční nostalgii. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Příběh je založen na nákupním šílenství panenky Cabbage Patch v roce 1980. (JORDY)
  • Tim Allen figuroval v původních plánech studia buď pro roli Howarda Langstona (Arnold Schwarzenegger) nebo Myrona (Sinbad), nakonec si ve filmu nezahrál vůbec. Kolem role Myrona se chvíli motal Daniel Stern, film ale odmítl. Myron mu jako postava přišel příliš podobný jeho nejslavnější roli, tedy Marvovi ze Sám doma (1990). (DavePave)

Reklama

Reklama