Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Turboman je zlý sen, noční můra každého otce a očistec za všechny prohřešky, kterých se tatínkové dopustili. Turboman je hračka a velké přání milionů dětí. Výrobce ale nereaguje moc pružně, a tak plastového panáka sežene jen ten nejrychlejší. Arnold Schwarzenegger chce splnit přání svého syna a dát mu pod rozzářený vánoční stromek, co si bude přát. Doufal, že se jen zeptá, zajde do nejbližšího hračkářství a jednoduše za rozmary svého potomka zaplatí. Musí ale napnout všechny své titánské síly, vyvinout obrovskou rychlost i důvtip a přečkat přehršel nástrah, aby nakonec tu zatracenou umělohmotnou postavičku získal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (415)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Vím, že jsem asi divný když dávám plný počet hvězdiček ale mně se to prostě líbilo moc!!! Film má skvělou vánoční atmosféru.Arnolda Schwarzeneggera nemusím ale v této roli se mi líbil a hlavně dokázal být občas vtipný.Závěrečná scéna s Turbo Manem mi přišla celkem dobře provedená.Prostě komedie, která je příjemná a na Vánoce se hodí.Zruba jedna hodina a 20 minut mi krásně uplynulo!Jedna z těch lepších vánočních komedií. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Dalsi z mnoha americkych blaznivych komedii z obdobi Vanoc, ktera se filmu Sam doma ani nepriblizila. Pokud by me film v posledni tretine uz nezacal trochu nudit a konec nebyl tak sileny, tak snad dam i v dobrem rozpolozeni tri hvezdicky. Arnold je u me tak zaskatulkovany jako akcni hrdina, ze v jinych rolich pusobi jako pest na oko. ()

Reklama

lekr 

všechny recenze uživatele

Slabé, slabé, velmi slabé. Námět na film je typicky americký a bohužel i kýčovitý. Arnold předvádějící různé škleby v čímdál šílenějším vánočním honu na jakousi debilní figurky je toho typickým důkazem. A když pominu stejně ztřeštěný a přihlouplý konec kde Arnold rozgebí svou držku a chce nás bobavit tím že zapomněl koupit něco své ženě by se možná hodilo do nějaké epizody přátel ale rozhodně ne do tohohle filmu. Arnie je můj oblíbený herec ale já jsem na něj v tomhle směru taky dotst přísný a proto tuhle vánoční taškařici označím slovem : UBOHOST!! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No, posledný pokus Arnieho v hlavnej úlohe s deckami a znova to nebolo až také odpadové. Arnie nám teda už pár rokov spríjemňuje sviatky nielen počas neskorých hodín ale aj v detskom vysielacom čase a občas sa mrknem aj ja. Aj keď pochybujem, že niektorý otec by bol schopný niečoho podobného, pozeralo sa mi na to spokojne. 60%. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si že to bude klasická vánoční rychlokvažka už jenom kvůli toho že Schwarzenegger si střihl hlavní roli v komedii a on vážně na toto nemá ani obličej a nakonec to taková blbost nebyla ikdyž byla celá prolezlá všemožnými klišé . Byla to taková vánoční jednohubka která neurazí . ( 14.12.13/MAC ) ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Tim Allen figuroval v původních plánech studia buď pro roli Howarda Langstona (Arnold Schwarzenegger) nebo Myrona (Sinbad), nakonec si ve filmu nezahrál vůbec. Kolem role Myrona se chvíli motal Daniel Stern, film ale odmítl. Myron mu jako postava přišel příliš podobný jeho nejslavnější roli, tedy Marvovi ze Sám doma (1990). (DavePave)
  • Syn Howarda Langstona (Arnold Schwarzenegger) obdrží fialový pásek v karate, vzhledem k jeho věku je nepravděpodobné, aby obdržel 5. výkonnostní stupeň. (sator)

Reklama

Reklama