Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedna dívka, jeden pokoj plný přátel
… a jeden silný nepřítel

Katrine se právě přestěhovala do města. Bydlí na studentské koleji v pokoji, ve kterém nedopatřením probudí ducha, který se začne mstít. Společně se svým novým přítelem Rolfem, se Katrine snaží ducha zastavit, dříve než vyvraždí celou kolej. Objevuje se mnoho otázek, ale jedna je zvláště děsivá – z domu se nikdo nikdy sám nevystěhoval. Předchozí obyvatelé v něm vždy zemřeli.
Zatímco Katrine s Rolfem hledají řešení, lidé umírají a zbývají už jen nejbližší přátelé. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

Pollini 

všechny recenze uživatele

Jendím slovem chujo..na. Hlavní postava má nanejvíš dva výrazové prostředky, buď se tváří s trapným úsměvem nebo má úšklebek tybu "bože, nevím, co mám dělat". Duch zavražděné dívky zabíjí koho chce, o žádné zadostiučinění, pomstu nebo pomoc přejít na druhou stranu, nešlo, prostě si tam jenom tak řádí. Když zabije nesnesitelnou obyvatelku pokoje 205, ta se objeví taky v zrcadle, ačkoli k tomu není žádný důvod. Zlého ducha chtějí zastait tím, že složí rozbité zrcadlo - nechápu! ()

KUFI odpad!

všechny recenze uživatele

Napudrovana holka dela bubu v zrcadle. Ptakovina ktera vas unudi k smrti. Nekolikrat jsem u toho usnul a nakonec to slo z disku aniz bych to dokoukal. Puvodne jsem chtel dat jednu hvezdicku za peknou blondynku (Mira Wanting), ale vzhledem k tomu, ze neukazala ani kozy, tak nic nebude. Ackoliv seversky zeme patri k mym nejoblibenejsim, tak filmy jim teda vubec nejdou a horory uz tuplem ne. Det okända a Antichrist jsou svetly vyjimky. ()

Reklama

-krusty- 

všechny recenze uživatele

EHF: Neskutečně se táhnoucí záležitost! Námět se zdá celkem OK, ale to zpracování...!!! To co mi u severské kinematografie lahodí je tu dotaženo ad absurdum: tedy fajn dlooouhé záběry ála pantomima. Příběh se rozjíždí na můj vkus velice dlouho - a to jsem příznivce postupného budování atmosféry... Hlavní hrdinka není sexy, ale je sympatická. Zbytek studentů je OK, přestože - jak tu bylo naznačeno - vzhledem k jejich vzhledu museli několikrát opakovat :-) Občas to celé nedává smysl, ale jelikož jsem u toho stáhnul sedmičku červeného, neberte můj komentář jako objektivní recenzi. Slibná, pozvolna se rozjíždějící a častokrát nudná...nuda! :-( P.S: sledovat to na disku od DVD EDICE je utrpení.....mraky reklam a trailerů....co je moc, to je moc! :-( ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 3/10/// PLUS: občas vykoukne atmosféra MÍNUS: tady by mě zajímalo kdo kopíroval, zřejmě Dánové od Amíků, nejen, že je to po hororové stránce totálně klišé, ale i v rámci filmařiny jsou postupy příliš zkopírované a ohrané a navíc, dánští herci tomu nepřidávají, ani nemůžete říct, že koukáte na své oblíbené herce/// Shrnutí: Dost dlouho nuda, v druhé polovině se začne něco dít, ale na záchranu celého filmu to nestačí. Navíc vysvětlení a vyřešení je spíš z ranku sci-fi. Moment, jdu se podívat do zrcadla, jestli mi v něm nestraší./// Celkem 32%/// ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tato severská duchařina je už od začátku poněkud nudná. Za první půlhodinu se ve filmu vůbec nic podstatného nestane a jedinou náplní je seznamování s hlavními postavami. Když už dojde k první vraždě, tak ihned poté následuje další čtvrthodina, kterou mohli klidně vystřihnout. Intimní seznamovaní je dobré leda tak do romantických filmů, nebo telenovel, ale ne do hororu od něhož čekáme, že se konečně duch odhodlá k dalšímu zabíjení. K dobru musím ale přičíst, že nás filmaři chtěli podrobně seznámit s osudem mrtvé dívky a ukázat, proč a za co se vlastně mstí. Posledních 20 minut už bylo relativně v normě a konečně jsme se dočkali řádění ducha v hojném počtu, tedy v tom na co si troufli. Co se týká kamery a záběrů samotných, tak se občas povedly dost dobře, a to hlavně co se týká vizuální stránky ducha a různých odrazů v zrcadlech. Bohužel se opět projevil nedostatek kapitálu a myslím si, že jsme tím byli ochuzeni ještě o lepší podívanou, kterou by jistě poskytli. Bohužel co se napravit nedá je jsou herecké výkony. Ty byly místy až trapné a nedokážu říct, kdo se mi líbil nejvíc. Snad asi představitelka ducha. Trapné hlášky a mizerný dabing vadili mým uším asi nejvíc. Naštěstí zde byla hudba, která se mi docela líbila a dokázala částečně přebýt nudu ve zcela zbytečných scénách. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu probíhalo v Dánsku ve městě Kodaň a na ostrově Amager. (GASTON73)
  • Film bol natočený za 20 dní. (ShortyIC)

Reklama

Reklama