Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (608)

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem sice gastroprase, které nerozezná dobré hovno od špatného sushi a vietnamská tatarka v psím gyrosu je pro něj lahoda, ale toto je moc i pro můj glutamátem rozežraný jazýček. Kulinářský mág George Bhabiza předvádí ve své show velkolepé kousky, nad kterými zůstává rozum stát i Kim Xan Chuangovi z naší ulice. Potřebujete-li poradit, jak efektivně uvařit oběd pro desetičlennou rodinu z knedlíku, pepře, dvou banánů a nedopitého krabičáku, pusťte si Babicovy novoty v hlavní roli s mužem, který vám poradí, jak nahradit smetanu tekutým betonem a pro kterého je pochutnání sprosté slovo. Smekám příčesek. ()

Castrator odpad!

všechny recenze uživatele

Vemte maso, naklepte, posypte trochou sole (sic!), pepře, strčte do hrnce (když nemáte hrnec, strčte na pánev, když nemáte pánev, sežerte to syrový), nakrájejte dvě velké cibule, ty strčte za masem, zalejte olivovým olejem, přidejte koření (jedno jaký, prostě tam něco nasypte), smažte pět minut. Mezitím si nakrájejte zeleninu (podle toho, jakou kuchyni zrovna připravujete, když francouzskou, krájejte květák a papriku, když asijskou, krájejte rajčata a brokolici, když jihoamerickou, nakrájejte všechno, co doma máte, a posypte pepřem) a až bude maso hotové, hoďte na něj zeleninu a dejte do trouby na 200 stupňů. Na pět minut. Z trouhy vyndejte a máte univerzální jídlo, které se připravuje v Řecku, v Japonsku, v Číně, prostě kdekoliv. Dožírejte se pravou japonskou/italskou/indickou rýži vařenou podle toho, jak píšou na sáčku (ne abyste vařili podle toho, jak píšou na krabici, kreténi, na sáčku!). Brutální. ()

Reklama

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

"Začneme samozřejmě tím, že si zapálíme pánev," aneb jedno z mých největších televizních guilty pleasures. Gastrožumpa to sice je, ale Jirkova "postmoderní jakože kuchyně" v kombinaci s jeho verbální i manuální neohrabaností jsou tak nějak zhovadile zábavné. A že vařit se podle toho ne vždy dá? Na to sere pes, já se učím vařit od táty - a z babiččiny kuchařky...;-p ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Nesympatický ušmudlanec, který sice nedosahuje odpornosti prasouna Zounara nebo vepřika Vodoucha, ale jeho turecký akcent a cigošské manýry mi i tak spolehlivě zaženou chuť i hlad. Hnus. Ještě by mu mohla třeba asistovat nějaká vymatlaná kráva, třeba Aduš Gondíková nebo Alice Bendová:-))) Tuhle jsem slyšel jeden v autobuse: Víte, jaký je rozdíl mezi Mc Gyverem a Babicou? Mc Gyver udělá z hovna bombu, Babica z něj udělá výbornou pomazánku:-))) ()

BitlDjus odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem uvažoval vo tom vůbec jak ten název sekaná moh vzniknout, tak a vyudedukoval jsem si, že pravděpodobně dřív ty mašiny, ty strojky neměli, takže prostě lidi to maso vzali a rozsekali ty zbytky co měli a vznikla jim vlastně takovádle jakoby mletina a z toho voni dělali si takový ruzný samozřejmě pochoutky. - Jiří Babica ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)

Reklama

Reklama