Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman
Trailer

VOD (1)

Amazonky vedené královnou Hippolytou porazily boha války Arese. Ten je z příkazu Dia uvězněn na mystickém ostrově Themyscira, kde má být na věky střežen. O staletí později však na ostrově ztroskotá letadlo s americkým vojenským pilotem Stevem Trevorem. Zatímco Amazonky soutěží o to, která z nich doprovodí Trevora zpět do světa lidí, Ares uprchne. Hippolytina dcera, princezna Diana, která soutěž vyhraje, má tudíž na starosti hned dva úkoly - nejen dopravit Trevora domů, ale také dopadnout a znovu uvěznit Arese. Dobrodružství nové hrdinky Wonder Woman, která je obdařena silou Herkula, moudrostí Athény, rychlostí Merkura a krásou božské Afrodity, začíná... Animovanou dobrodružnou fantasy režírovala Lauren Montgomeryová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

LadyVader 

všechny recenze uživatele

Ač fakt nejsem a nikdy nebudu feministicky založená, Wonder Woman začíná být fakt moje oblíbená ženská hrdinka :). Filmek se mi líbil, rychle mi utekl a animace mi přšla good. Ta počáteční přisprostlost pilota co spadl na Themysciru fakt pobavila :)). No prostě hezkej večerníček. DC má fajn animáky :). Akorád teda musím uznat že preferuju NEW 52 design olympských božstev, tam jsou prostě ultra :). ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Skvelé! Takto si predstavujem animovaný komiks. Skvelá klasická animácia, akurátna minutáž, vnadné ženské, pestré farby, skvelí dabingoví herci, ostrý príbeh, násilie, vraždy, aj nejaká tá odseknutá hlava, humor, iskrivá chémia medzi Wonder Woman a pilotom Stevom Trevorom, skvelé perlivé dialógy a hlášky ... proste vynikajúce! Dúfam, že bude dvojka, lebo skončilo sa to v najlepšom. Teším sa na viac casual Wonder Woman, žijúcu dvojitú identitu a zachraňujúcu bežných ľudí od antických monštier. "Oh crap!" ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Jestli nedokážeš bojovat jako Amazonka – ZEMŘI!….. Warner anime, nechává zapomenout na ,,Happy“ tučňáky a dává zbraně do rukou krvelačných žen. Stvoření bájné (?) Utopie mocí bohů Dia a Héry jako ochrany před světem člověka a zároveň vězení pro boha války Árese. Tam za stříbrným zrcadlem, které ukoval Héfaistos by všichni zůstaly ukryti před vnějším světem do dnes, kdyby…. . Zajímavá myšlenka spojit mytologický svět s tím dnešním. Tím to ovšem končí. Amazonky proti stíhačkám? Ne tak doslova, ale ani z boje proti příšerám přívrženců Árese nevyzařují hlubší myšlenky. Dio ó Dio, obrněné supermodelky zachránily svět! PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Co dál s Wonder Woman, feministickou princeznou Amazonek navlečenou v hvězdách a pruzích, zaprášeným reliktem naivního komiksového pravěku? Na to tento povedený animovaný origin neodpoví, její zápas s bohem války Árem se však může pyšnit svižnými bojovými scénami, živými postavami a hlavně notnou dávkou vtipu při poznávání moderního světa a mužského plémě. Být to scénáristicky trochu dotaženější (nezvěstný sestřelený pilot se vrátí do práce a nikdo se neptá, v jednu chvíli bojuje s mytickými kreaturami schopněji než WW sama), tu čtvrtou bych asi dal. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Výborný! WW jsem znal pouze z útržků dokumentu o kaskadérkách, mimojiné i té pro seriál WW ze 70s. Kouknul jsem na to kvůli Fillionovi protože mě zajímalo jak si poradí s dabingem. Dostalo se mi ale mnohem víc, rozšířily se mi obzory ohledně natáčení animovaných filmů, které nelze srovnávat s mou poslední vzpomínkou na tyto filmy a to v nízkém věku v pyžámku na Batmana (toho staršího vydání) na Nově, případně Pro7 tuším. Tento film má skutečně nádherné bojové scény a hlavně vtipné hlášky, které přilákali i takové loosery comicsů jako mě. HOLY CRAP!!! ??? GET OVER IT! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • Deimos, který ve filmu vystupuje jako Áreův agent, byl ve skutečnosti jeho vlastním synem. (Darth Revan)
  • Film měl premiéru v pátek 6. února 2009 na festivalu New York Comics Con. (liquido26)
  • Lynda Carter (představitelka Wonder Woman ze stejnojmenného seriálu, který běžel v 70. letech) byla požádána o namluvení bohyně Hery, ale musela odmítnout kvůli jiným závazkům. (liquido26)

Reklama

Reklama