Reklama

Reklama

Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách

  • Německo Warum Männer nicht zuhören und Frauen schlecht einparken (více)
Trailer

Romantická komédia o mužoch a ženách a vžitých stereotypoch správania sa. Úspešný právnik a nenapraviteľný sukničkár Jan Rietmüller jedného večera pozerá z okna svojho nákladne zariadeného bytu a zbadá, ako mu niekto poškodí jeho drahocenný červený kabriolet. Ako zistí, páchateľom je vlastne páchateľka, rovnako úspešná redaktorka nakladateľstva Katrin Geißlerová. Napriek počiatočným vzájomným obvineniam sa z nich čoskoro stane takmer dokonalý pár. Na ich príklade, rovnako ako na páre Janovho brata Rüdigera a jeho priateľky Melanie spoznávame rôzne klišé a stereotypy o správaní mužov a žien, ktoré sa takmer nemení napriek evolúcii a civilizačnému pokroku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Ano, muži a ženy jsou rozdílní, a to tak, že velmi, což někdy skutečně brání jejich vzájemné komunikaci. Docela zdařile to vystihuje kniha Allana a Barbary Peasových. Méně zdařile to vystihuje tato německá komedie. Nicméně přesto, že není tak poučná jako stejnojmenná kniha, je alespoň docela zábavná a místy mne opravdu hodně rozesmála, za což si určitě zaslouží 3 hvězdičky. Vzhledem k celkem přitažlivému obsazení ženských rolí bych dal možná hvězdičky 4, ale opravdu nesympatičtí zástupci mužů v tomto filmu mi to skutečně nedovolují. Málokdy se vidí v jednom filmu najednou tolik nesympatických chlápků jako tady... Přesto za zábavnost 50% a ***. ()

Psycho.R odpad!

všechny recenze uživatele

Chci, aby hned v první větě zaznělo: Kdybych hodnotil knižní předlohu, dám za 5*! Ale k filmu, německý tvůrci jsou prasata! Ve filmu objevilo 0,0001% předlohy, zbytek je nekoukatelná německá trapná komedie. Nechápu, jak někdo mohl provést toto s knihou, která mi v životě pomohla, která si klade za cíl porozumět opačnému pohlaví a zjistit, že jsme zcela rozdílní. Má za úkol nám ukázat, jak lze žít v naprostém souladu, abychom pochopili to, co nemůůžou opačná pohlaví pochopit tisíciletí. A film? Sračka! ()

Reklama

fafejt001 

všechny recenze uživatele

OBČAS vtipné , ale celkově slabší . Čekal jsem od toho více . Mohlo tam být více třeba z toho pravěku a bohatější na gegy . Pokud se vycházelo z knihy tak asi nemohlo . Muži prý myslí jinou částí těla a ženy myslí úplně jinak . Opravdu zvláštní . Nějak tomu nerozumím . Asi nebudu sám . ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tady se srovnání se Sexulní praktiky pozemšťanů přímo nabízí na stříbrným podnose, je to v podstatě založený na dost podobným principu, akorát, že tady se neprobíraj sexuální praktiky, ale spíš rozdíly mezi mužem a ženou při vztahu a je to tu rozhodně podařeně odvyprávěný a co víc, i zábavně a mnohdy hodně srandovně. A ani mi nevadí, že němci trošku kradli ()

math_y 

všechny recenze uživatele

Film je založen na dobré knize a důstojně ji také interpretuje divákovi. Scény se někdy zdají být až trochu moc praštěné, ale do celkového dojmu to prostě pasuje. Snad možná by mohlo být trochu méně okatá podobnost se Sexuálními praktikami pozemšťanů, ale pokud se vám líbily praktiky, po tomhle doporučuji sáhnout. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Předlohou filmu se stalo stejnojmenné dílo od Allana a Barbary Peasových z roku 2000. (LucMosss)
  • Motorkáře ve filmu hraje známý německý zpěvák Sasha (Sasha Schmitz). (Oter)

Reklama

Reklama