Reklama

Reklama

VOD (1)

Shawn a Nick jsou středoškolské fotbalové hvězdy, nehodlají však strávit léto na soustředění, ale pořádně si je užít. A kde jinde než v táboře pro roztleskávačky se najde tolik půvabných dívek? Jenže když se Shawn zamiluje, je třeba změnit taktiku…  V americké komedii režiséra Willa Glucka se hvězdy středoškolského týmu v kopané Shawn Colfax (Nicholas D'Agosto) a Nick Brady (Eric Christian Olsen) vyhnou fotbalovému soustředění, aby mohli léto strávit uprostřed houfu krásných dívek ... na táboře pro roztleskávačky. Chlapci si užívají, protože díky pověsti „citlivých kamarádů” nemají problém přemluvit krásky ke koupání bez plavek, k nácviku roztleskávání bez oblečení a dalším povedeným kouskům. Pak ale Shawn ztratí hlavu a zamiluje se do přitažlivé leč podezíravé vedoucí Carly (Sarah Roemerová) a oba mládenci musí rychle změnit styl hry. Dokáže Shawn uskutečnit svůj plán dřív, než soutěž roztleskávaček skončí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (252)

Gereth 

všechny recenze uživatele

Přehlídka mladých pohledných slečen v roztleskávačských úborech. O nějakém zajímavém příběhu či originální scéně si můžete nechat leda tak zdát. Na druhou stranu tu nejsou žádné zbytečně dlouhé prostoje ani nechutné scény, u kterých byste museli přivírat oči. Klasický výplach k večernímu pivu s pár kámošema. 50% ()

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Občas se mi stane, že mě nějaký film takzvaně „dostane“. A to byl přesně tenhle případ! Veskrze obyčejná, klasická americká teen komedie, šablonovitý děj i postavy, nicméně nemůžu souhlasit s většinou názorů zde, že se jedná o „odpad“. Ano, v průběhu celého filmu mě nic nepřekvapilo, bylo velmi jednoduché odhadnout, kam scénář směřuje a je mi jasné, že je tento fakt trnem v oku zdejších filmových gurmánů. Já jsem si to ale celou dobu užíval. Předně bych chtěl poukázat na excelentní herecké výkony obou hlavních postav, zahráli to luxusně a těžko by měl film takový spád, nebýt oněch nekonečných proudů vtípků, různých narážek atp. Když už jsme u těch postav, byly zde zastoupeny snad všechny možné vzorce typů lidí ve společnosti – od sukničkářů přes věčné snílky, geeky, závistivce či naopak velmi hodné a přející lidi, také jisté náznaky gay a lesbických scén atd. - prostě vše, což z hlediska platnosti posouvá celý snímek do zcela jiných výšin. Nad filosofií hlavních hrdinů bych zrovna dvakrát neuvažoval. Ano, je to velmi prostoduché - dva kluci, kteří chtějí akorát „zasunout“ (a ne jednou…), nicméně, na rozdíl od jiných filmů podobného žánru, je to celé zasazeno do pěkného sportovního rámce a tím to nabývá zcela jiných rozměrů. Kde jinde se taky dozvíte, jak se dělá „Trojská fontána“ a vůbec máte možnost nahlédnout pod pokličku tvrdému tréninku v cheerleadingu? (což je asi sport, který moc lidí neuznává a tady jasně vidíte, jak náročný na profi úrovni je). Závěrečná scéna filmu - ta soutěž, kdy jen těsně přišli o vítězství, mi vzala dech (tak jsem jim to přál). To vše podpořeno velmi kvalitní hudbou, jako Avril, Whitesnake či Chumbawamba a jsem na maximálním hodnocení. Pokud teda hledáte něco, z čeho „hlava nebolí“ a chcete si akorát v pátek večer odpočinout u solidního filmu, který vám zajisté vykouzlí po většinu času pořádný „rohlík“ na Vaší tváři, směle kupředu. :) ()

Reklama

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Tohle není běžný film o roztleskávačkách! Ještě před veledílem Easy A, Will Gluck natočil toto. A už tehdy projevil svůj potenciál. Neočekávejte nic obyčejného. Tohle si cíleně dělá legraci z filmů o cheerleadingu, na což poukazuje výborná scéna, kdy je celý kemp v letním kině, kde koukají na Bravo girls! a při sledování to citují slovo od slova :D Dokázal jsem s hlavní dvojicí sympatizovat, a ti herci nejsou nejstrašnější. Na castingu roztlezkávaček je jasný, že to musel dělat pořádnej chlap, protože prakticky jediné děvče není ošklivé a všechny jsou velice dobře stavěné ;D Výborný je hudební mix, který je opravdu skvěle udělaný a i samotná slova textu neznámé písně, která se jmenuje Dickhead vás okamžitě rozesměje. Jediné, co by se tomu dalo docela povedeně vypíchnout je opravdu hodně klišoidní zápletka děj, protože filmů o roztlezkávačkách je opravdu až příliš. Nic méně, já jsem se bavil. Vy možná nebude. Rozhodně to není pro každého a už jenom ten puberťácký styl humoru taky nemusí každému sednout ;-) PS: Neslyšel jsem český dabing, ale hlavní poznávací znamení u filmů Willa Glucka jsou hrátky se slovy, které prostě musí v češtině postrádat význam :D ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jiste, film je komedie o dvou typcich balicich holky, ktery je chtej tak moc osukat, ze kuli tomu jedou na roztleskavacskej tabor. Ale srat na to, tohle funguje hlavne jako naprosto dokonala prehlidka asi tak tisicovky sexy prdelek, opravdu neni snad zaber, kdy by na scene nebylo minimalne pet sexy zenskejch, nektery obcas docela odvazny a neco predvedou. No a krom toho, hlavni dvojka jsou docela sympataci a obcas hodi nakou slusnou hlasku. Takze slusna komedie a perfektni prehlidka sexy kocek, co chtit vic. Ale objektivne to vic nez 3* neda. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Po začátku kde se mi chvílemi zvedal žaludek z těch dvou přenamachrovanců na co si hráli jsem uvažoval zda to nevypnu. Nakonec jsem vydržel a přetrpěl k americkému klasickému konci, kde asi říkat jak vše skončilo nemá vůbec cenu... - 25. 7. 2012 - 20% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Film na který se dívá celý kemp zhruba v polovině filmu, se jmenuje Bravo, girls! (HOODY)
  • Legendární basketbalista Kobe Bryant si tento film údajně velmi oblíbil a během play-off v roce 2009, kdy nakonec LA Lakers ve finále NBA zvítězili nad Orlandem Magic, snímek viděl nesčetněkrát. (Caszidy)
  • Tvůrci předložili film Americké ratingové asociaci celkem 18x než získal rating PG-13, tedy nevhodné pro děti do 13ti let (jinak by dostal R, tj. do 17ti let přístupno jen v doprovodu rodičů). (HappySmile)

Reklama

Reklama