Reklama

Reklama

VOD (1)

Shawn a Nick jsou středoškolské fotbalové hvězdy, nehodlají však strávit léto na soustředění, ale pořádně si je užít. A kde jinde než v táboře pro roztleskávačky se najde tolik půvabných dívek? Jenže když se Shawn zamiluje, je třeba změnit taktiku…  V americké komedii režiséra Willa Glucka se hvězdy středoškolského týmu v kopané Shawn Colfax (Nicholas D'Agosto) a Nick Brady (Eric Christian Olsen) vyhnou fotbalovému soustředění, aby mohli léto strávit uprostřed houfu krásných dívek ... na táboře pro roztleskávačky. Chlapci si užívají, protože díky pověsti „citlivých kamarádů” nemají problém přemluvit krásky ke koupání bez plavek, k nácviku roztleskávání bez oblečení a dalším povedeným kouskům. Pak ale Shawn ztratí hlavu a zamiluje se do přitažlivé leč podezíravé vedoucí Carly (Sarah Roemerová) a oba mládenci musí rychle změnit styl hry. Dokáže Shawn uskutečnit svůj plán dřív, než soutěž roztleskávaček skončí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (252)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Překvapení! Obrovské! Nečekal jsem nic jiného než popcorn, kde opět uvidím po stopadesáté fekálnosti, ohrané klišé a prvky hodící se k teen komediii. Ne, dostal jsem na půl Apatowskou na půl Pričkovskou komedii, která sází na 300 prdelek, vyšinutého Dr. Ricka DIcka a dva mega baliče. ___ Rád bych, aby mi lidé, kteří hodnotí pod tři hvězdičky, ukázali lepší teen komedie. Nebude jich víc než mám prstá na ruce. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Jedna z tych lepsich teen komedii poslednej doby s prijemnou oddychovou atmosferou, cool songami, peknymi babami a naivnym dejom. Ocenujem aj absenciu fekalnych scen, ktorych je v pobobnych filmoch stale viac. Dokonca to miestami evokovalo 80te roky. Je to pochopitelne obycajny, zabudnutelny, priemerny film ale v ramci zanru to nedopadlo zle. 55% ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Nepamatuju si vůbec nic:)) z tohoto filmu, jenom tři věci ano...nebylo to tak vulgární abych blil, nebylo to tak nudný abych usnul a nebylo to tak špatně zahraný abych píchal jehli do očí...co z toho plyne?...jednohubka jako čerství vítr!! Jednou větou: Neroztleskával bych ani kdyby mě na nože brali!! ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tie súťaže roztlieskavačiek ma vždy fascinovali, a v USA popularita tohto športu rastie bleskovým tempom. Veď niektorí už ani nechodia pomaly sledovať športové zápasy ako také, ale skôr úžasné choreografie roztlieskavačiek. Ale treba uznať, že je to naozaj paráda. A teraz k filmu. Veľmi som sa obával, že to bude tá tradičná americká komédia plná perverzností a trápností. Vyskytli sa tam síce aj také scény, ale na moje prekvapenie ich bolo dosť málo a celkovo to malo dobrú úroveň. Dokonca sa na tom dalo aj zasmiať, aj keď dej bol cez tú klasickú klišé šablónu amerických teenage komédií. Aj keď nebola dodržaná až tak úplne. A najlepší bol prestrih keď sa chalani vrátili z toho tábora na tú chalanskú párty - úplne vystihnutý rozdiel medzi babami a chalanmi. Takže celkovo to bolo fajn, dokonca by som povedal, že ľahký nadppriemer - a nebyť tých zbytočných zvráteností by to bolo aj k 4*. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Občas se mi stane, že mi milá ČSFD smaže komentář. Asi stál za hovno. Tak to zkusím napravit. Loudilové jsou teda mimochodem pecka. Je vidět, že to tu plno lidí sundalo, ale zřejmě to budou panicové, co nikdy nic nedokázali a těm dvoum klukům v tomhle filmu ten ženskej eden šíleně záviděli. Jiný vysvětlení v tom momentálně najít nedokážu, protože já se skutečně výborně bavil. Upřímných komedií, které si na nic nehrajou, je totiž v současné době žalostně málo. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Tvůrci předložili film Americké ratingové asociaci celkem 18x než získal rating PG-13, tedy nevhodné pro děti do 13ti let (jinak by dostal R, tj. do 17ti let přístupno jen v doprovodu rodičů). (HappySmile)
  • Film na který se dívá celý kemp zhruba v polovině filmu, se jmenuje Bravo, girls! (HOODY)
  • Režisér Will Gluck požádal na konkurzu AnnaLynne McCord, aby zaimprovizovala panteří pohyb. Chtěl, aby ukázala nějakou svůdnou pózu, ona však vystřelila do vzduchu pěst, načež roztáhla prsty jako drápy a zaprskala jako kočka. První den natáčení ji potom režisér požádal, ať to zopakuje před kamerou, a tak se z toho stal pozdrav Panterů, který provází celý film. (HappySmile)

Reklama

Reklama