Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Představte si, že existujete v různých podobách v paralelních světech. Vaše alter ega prožívají rozmanité osudy a se smrtí každého vesmírného dvojníka se rozdělí jeho síla a energie mezi zbývající. Přechody mezi jednotlivými světy - kvantové tunely známé jako červí díry - hlídají speciální agenti multiversa. Jeden z nich, bývalý agent Yulaw, už zničil v paralelních světech 123 svých alternativních životů. Už zbývá jen poslední dvojče na Zemi, uznávaný veterán losangeleského policejního oddělení Gabe. Jeho život, spokojené manželství i čest se ocitnou v troskách, když Yulaw vnikne do jeho světa, hnaný touhou stát se nejmocnějším, neporazitelným jedinečným. Křehká rovnováha vesmíru je ohrožena, osudová bitva mezi dobrem a zlem vrcholí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

Renfield 

všechny recenze uživatele

No teda, to bylo dílo. Scenárista a režisér téměř v jedné osobě to totálně zpackal. Scénář je tak neuvěřitelně tupý a aby toho nebylo málo, je téměř každá minuta filmu podbarvena hudbou. Především v soubojích je to hudba absolutně se nehodící, příšerně rušící. Vizuální efekty, další část filmu co žel pobaví, vím že to není zrovna levné, ale snad to alespoň nějak líp šlo, případně kdyby tam radši nebyly žádné. Takové béčko, nebo céčko nezachrání ani dvojitý Jet Li. 30% ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Příběh velice dementní, ale film jsem viděl v době, kdy jsem rozohodně nepotřeboval žádné Bergmannovo zkoumání ženské duše:-) Prostě jsem zapnul TV a chtěl si u nějaké blbosti odpočinout. A Jet-Li a jeho Jedinečný je dokonalá blbost, u které nemusíte přemýšlet ani na vteřinu a která uplyne jako voda... ()

Reklama

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Super rychlá jízda, která se po cestě nějak zadrhla a ve výsledku mi to připadalo spíš jako hooodně dlouhý promo klip výborné desky Sinner od Drowning Pool. K tomuhle béčkovému akčňáku tedy i přes perfektní hudbu nebudu shovívavý, protože si hraje na něco víc než ve skutečnosti je a choreografie soubojů je místy dost úsměvná. Nebudu už dál rozpitvávat co by, kdyby ... 35% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto nehoraznej masakr. Uvodnich 20 minut je neskutecna jizda, pak sice tempo krapet polevi, ale poslednich 20 minut film zase jede na plny otacky. Navic diky sve stopazi a sviznosti film utece neskutecne rychle. Film ma dobrou myslenku a i kdyz se tu objevuje par klise, vubec to nevadi. Ani jsem si nevsim nejakejch logickejch chyb, vse je slusne vysvetleny. Dale tu jsou skvely triky, skvele svizna a drsna hudba a hodne slusna choreografie, ktera by klidne mohla konkurovat Matrixu. Taky potesi hlaskujici Jason Statham. A pak tu je nehorazne cool Jet Li, kterej si strih 2 hlavni role a par vedlejsich a vsechny skvele zvladnul, navic diky superschopnostem predvadi neuveritelny kousky. A potesil me s hlaskou "There will be only one". Ze zacatku me mirne zklamalo zakonceni, ale diky za nej, kdo vi, co by tvurci udelali, kdyby film zakoncili tak, jak bude vetsina divaku cekat. Tenhle film je proste uzasna jizda. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Svižný akční film si neláme hlavu s nelogičností zápletky a „tahání za dráty“ včetně digitálních efektů při bojových scénách je ospravedlněno žánrem sci-fi. Rozhodně stravitelnější „jetliovka“ než kapku utahaný Romeo musí zemřít nebo nedejbože „chanovky“ Medailon či Tuxedo. Na rozdíl od většiny zde s Jedinečným nemám problém. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (9)

  • Niektoré postavy sú pomenované podľa slávnych režisérov: Woo, Scott, Yates, Siegel, Besson. (m.a.t.o.)
  • Scény, v ktorých Jet Li bojuje sám proti sebe, sa natáčali v skutočnosti tak, že v nich bojovali herec a kaskadér, ktorý mal podobnú postavu. Kaskadérova tvár bola natretá zelenou farbou, aby mohla byť v post-produkcii digitálne nahradená tvárou Jeta Li. (m.a.t.o.)

Související novinky

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama