Reklama

Reklama

Rozhodli se zhubnout a změnit celý svůj svět. Unikátní pořad o zdravém životním stylu s doktorkou Kateřinou Cajthamlovou a specialistou na výživu, inženýrem Petrem Havlíčkem. (oficiální text distributora)

Recenze (195)

Všivák 

všechny recenze uživatele

Nechápu kritiku tohodle pořadu. Vždyť má pravdu. Lidi se nehýbou. Žerou levné nekvalitní potraviny a myslí si, že to vyváží tím, že jich sní málo. To co pak průměrný Čech ušetří na jídle a zánovních teplákách utratí za nové auto. Aby mohl v těch teplákách pak machrovat před ostatníma. Nehledě na to, že nabídku určuje poptávka. Proč by tedy řetězce měli prodávat kvalitní potraviny, když se spotřebitel dívá jenom na cenu.. Buzerace lidí? Vždyť tam chodí dobrovolně. Víc takových pořadů! ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

V případě tohoto pořadu pod 3* nepůjdu, jelikož představuje zdvižený prst pro lidi, kteří mnohdy vlastní vinou narůstají do rozměrů, které jednak neprospívají jejich zdraví, a za druhé jim často činí problémy s běžným společenským životem. V případě lidí, kteří ztloustli v důsledku nemoci, jde též o prospěšný pořad. Škoda, že nebyly i epizody, kde by se radilo hubeným lidem, jak správně jíst pro nabrání váhy :) ()

Reklama

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

ještě mi chybí trochu pohybové šikany a veřejného výsměchu, jinak ta důra mučí ty vyprasený tlouště solidně:-))) Ikdyž ty klystýry se slovy: Máte tlusté tlusté střevo, takhle brzy zdechnete! , taky stály za to:-)))) Jen ty kousky lejna, co se proháněly v přímém záběru průsvitnou hadicí mi nedělaly moc dobře! ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Strašně ráda se dívám na pořady o zdravém životním stylu a cpu se přitom něčím smrtícím. Tudíž tento způsob zábavy zdá se mi poněkud nezdravým. :) Jde o show podobné koncepce jako Ano, šéfe!, kde je ale na místě restaurace v nesnázích jedinec v nesnázích. Ten je nejprve znectěn za své nekonfekční tělo i duši, pak následuje více či méně emocionální snaha o nápravu, a poté šťastný či nešťastný konec (přičemž happyend diváka motivuje a unhappyend diváka potěší, je tudíž třeba obojí pravidelně střídat). Záměr jistě chvályhodný = jsme tu od toho, abyste ani doma nejedli blafy. Jenže… se Šéfem mi prostě chutná víc než s Doktorkou. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Máme rok 2011 a reality show Jste to, co jíte nám přichystala další várku nových dílů. Zatímco předchozí série jsem sledovala každý díl, teď už jen sporadicky. A musím uznat, že přístup doktorky Cajthamlové se o hodně zlepšil. Tlouštíky už neuráží, nechytá je před kamerou za faldíky ani je jinak neznemožňuje (že by si konečně uvědomila, že když se jim bude posmívat, tak nezhubnou?) Přijde mi to jako dobrý pořad pro ty, kteří mají s nadváhou vážný problém a vyzkoušeli už snad všechno, kromě toho, aby šli se svými tukovými polštáři do televize a na 3 měsíce byli pod dohledem kamer (které by asi normálního člověka donutily se sebou něco dělat, bohužel většina účastníků show potají žerou jak prasata). Věc druhá je ovšem přístup k "dietám", kdy v začátcích show říkali lidem, ať jedí to a to v pravidelných dávkách, dnes zase říkají, že nemáte jíst to, co říkali před lety a už vůbec není dobré v hubnutí pravidelnost, že si na to tělo zvykne a nebude nic dělat. Tak jak to teda nakonec je doktorko Cajthamlová? Nebo je to celé jen reality show? :) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Kateřina Cajthamlová není profesí diabetolog, ale internista a systematický terapeut. V jednom rozhovoru přiznala, že se k pořadu dostala nedopatřením a počátečním nepochopením, oč v něm vlastně půjde. Její kolega Petr Havlíček je dokonce původně zootechnik. (Olík)

Reklama

Reklama