Reklama

Reklama

Steven Seagal - Muž zákona

(pořad)
  • Česko Steven Seagal: Stražce zákona (více)
Reality-TV / Krimi
USA, 2009, 19x30 min

Steven Seagal se vydává společně s policejním sborem do ulic města New Orleans v Louisianě, kam půjde hledat skutečné kriminálníky. V pořadu tak budou vidět bojové dovednosti akčního herce Stevena Seagala v reálném boji. Tvůrci dají také nahlédnout do hercova soukromí. (oficiální text distributora)

Recenze (75)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Náhodou... jedna z (opravdu) mála novodobých projektů Stevena, na které se dá koukat :) Jo, Seagal i tady přehrává.. i když tu nemá nikoho hrát. A je opravdu komické sledovat Seagala, jak radí odborníkům, jak mají dělat svou práci. Teď druhá sérka je opravdu našlapaná a dost přitvrdila narozdíl od první... takže já mám jasno! ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Souhlasím, Seagal je zkrachovalec, jeho filmy jsou odporně nudné a amatérské. Z nadějné akční hvězdy 90. let se stala jen tlustá kobliha, která bohužel postrádá sebereflexi a musí si sama produkovat nové a nové sračky, v kterých pak hraje hlavní roli. Fakt, že tento pořad pochází rovněž z jeho produkce jistě nikoho nepřekvapí. Celý díl je one-man show, kterému sekunduje zbytek sboru a vytváří kompars zadarmo. Všichni se láskyplně přetvařují před kamerou na bezdomovce a zastavují puberťáky na ulicích, aby si mohli vyndat zbraně a na stará kolena si připadat důležitě. Problém je v tom, že mě to perfektně zabavuje na nudné večery. Seagal je možná egocentrik, ovšem v nějakých pseudotrefných komentářích má pravdu a nahlédnout na večerní policejní hlídky v Americe, které na rozdíl od těch našich něco dělají a neujíždí před bordelem na ulicích do Mc Drive, bodne 80% 08.07. 2010 ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Seagala mám vcelku rád. Samozřejmě jeho produkce z posledních deseti let je žalostná a od v podstatě nejlepšího filmu, který natočil, tedy Lovce policajtů, to jde s jeho kariérou paradoxně čím dál více z kopce, avšak tenhle projekt je dobrá věc. Ano, jde i o sebepropagaci, ale ukažte mi jiného herce, jenž si navlékne policejní uniformu a opravdu objíždí s policejní jednotkou noční hlídky. Navíc jde o moje zamilované New Orleans. Jistě, dalo by se to celé ještě vylepšit a propracovat, ale já jsem vcelku spokojen. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Původně jsem si myslel, že se to jmenuje Steven Seagal - muž za koňa a z kusých informací se dovtípil, že Aikido-cvíboch pravděpodobně formou kus za kus nahradil ve sboru jízdní policie New Orleans jednoho koně na potlačování demonstrací. Nakonec však pravda byla trochu jinde a já odhalil mínusy a jedno plus policejní činnosti známého hereckého zkrachovalce. Negativa jsou vysoce překračovaná největší přípustná hmotnost služebního vozidla N.O.P.D a s tím související zvýšená spotřeba pohonných hmot. Pozitivní je, že pokud by přišel další hurikán Kathrina, tak to auto s tím objemným tělesem uvnitř neodfoukne vítr ani o píď.. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nikdy mě nebavily reality show z policejního prostředí - ukecané střety náhle převelice korektních policistů se sociálně slabými jedinci v různých stádiích ožralosti či sjetosti. A obsadit do něčeho takového rádoby superpoldu Stevena Seagala mi přijde jako vrchol nevkusu. Koukněte, jsem megaopuchlá ex-hvězda akčních béček a každý ze mě má respekt, no koukněte, jaký jsem hrdina - kam se na mě hrabou ostatní herci a kam se na mě hrabou obyčejní policajti - já jsem úžasný, JÁ jsem herecpolicajt! Větší než Stevenova mastodontí postava už je pouze jeho superEGO. Laciné... čeho se ještě dočkáme - bude Dolfík Lundgrenů hasičem a Žán-Klód fon Dáma popelářem? Pořad pouze pro Seagalovy skalní fanoušky. Zkuste hádat, jestli mezi ně patřím - můžete i dvakrát ;-P. 20% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Kromě herce Stevena Seagala se v pořadu objevují také policisté Johnny Fortunato, Newell Normand a Larry Dyess. (ssfan)
  • Místo natáčení: Jefferson Parish, New Orleans, stát Louisiana. (ssfan)
  • Úvodní epizoda s názvem The Way of the Gun vytvořila americké stanici A&E TV rekord ve sledovanosti vlastní televizní série - 3,4 milionu diváků. (ssfan)

Reklama

Reklama