Reklama

Reklama

Líbily se vám ve své době novátorské parodie typu Bláznivá střela nebo Agent WC40? Potom vězte, že u této úchvatné satiry na heroické válečné filmy se budete bavit ještě mnohem více! Berlín, 2. světová válka. Černou uniformu SS nosí i Standartenführer Schurenberg, povoláním sovětský špion Alexandr Isajevič Osečkin. Jeho obrovský černý mercedes má hliníková kola a na spodku modré diody. Bydlí v berlínské čtvrti Heilhitlerovo a je mistrem světa ve sportu „heilhitler“. Martin Bormann je homosexuál, v kanceláři chodí v havajské košili a tajně miluje Schurenberga. Hitler šňupe koks a je mu jedno, že na chodbách potkává agenta tajné služby USA, který je černoch, jeho uniforma nemá rukávy a při setkání se Schurenbergem si dávají „five“. A když se na padáku snese veleprsatá radistka Zina, začnou se dít věci! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (82)

Němi odpad!

všechny recenze uživatele

Haha - SS tanci na rusky hiphop. Haha - Hitler snupe. Haha - kazdy se projevuje jak naprosty dement. Vsichni skacou, rvou, pitvori se, silene gestikuluji a, je-li treba, hazi homopohledy. To je legrace. Sem tam "uzasny" moment s smskou, PC nebo raperem... a ze to cele nema dej, natoz smysl v jednotlivych scenach, je snad jasne. 'Gitler kaput!' vyvolava smirlive vzpominky na libovolne pokracovani 'Scary movie' a ukaze znepokojivy fakt, ze lidovych satiriku typu Zdenka Trosky je vic... __Hodnoceni IMDb 28% je odpovidajici. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Až moc kombinující šílená parodie druhé války s mnoha nadčasovými vymoženostmi. Vtipů a scének končících do absurdních tanečních kreací je tolik, že to utlouká nezajímavý děj samotného příběhu, který mi tak trochu utekl. Stejně jako málem utekly mega prsa Anně Semenovičové z podprsenky...jak s tímhle mohla dělat krasobruslení mi je záhadou. :) 50% ()

Reklama

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Parodie příliš nevyhledávám, ale občas nějaké dám šanci. Top je samozřejmě Bláznivá střela (musím se ještě podívat na Police Squad). Další viděné filmy s Leslie Nielsenem už byly slabší (Agent WC40, Utopenec na útěku), ale min. na Agenta WC40 se musím kouknout znova a třeba se mé hodnocení ještě zlepší :-) Jo a výjimkou byl vlastně ještě skvělý Stan Helsing. Ale celkově jsem se skvěle pobavil. Možná nakonec lehce nadhodnotil, ale 4* mi zkrátka přišly málo :-) Navíc se jedná o film, kde mám jako první schváleny všechny 4 zajímavosti :-D (ale to je jen takový nepatrný detail) ()

Idoviren 

všechny recenze uživatele

Hrozně zvláštní. Jako kdyby tvůrci nakoupili všechny fóry, které se do dobrých komedií nedostaly pro přílišnou nevtipnost, či trapnost a nebo u diváků vzbuzovaly nutkání k pláči. Tak všechny tyhle rádoby vtipné scénky vzali a udělali z nich nevtipný film, k který doplnili řadou scén sázejících převážně na křepčení a tančení. Jedna minihvězda za cover Ooops... I did it again a "kuřácký koutek". Musela jsem se nutit film dokoukat a chvílemi jsem shledávala druhou stranu očních víček mnohem zajímavější než tenhle kryptofašistickej buržoázní škvár. A Anny Semenovič je mi spíš líto, běh jí musí zbůsobovat nepředstavitelná muka... ()

Ev.D. 

všechny recenze uživatele

I přes nízké hodnocení, jsem od filmu očekávala celkem hodně. Jsem mírně zklamaná, ale i tak nelituju že jsem to dokoukala. 2. polovina filmu byla mnohonásobně lepší a u některých scén jsem se opravdu nasmála. Hudba dokonale sedla. Když to tak vezmu takovou kravinu jsem dlouho neviděla, ale jo, líbilo se mi to :D ()

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • Jednu část hudby tvoří píseň „Oops! ... I Did It Again“ Britney Spears, zpívaná ovšem mužským hlasem. (noelcoward73)
  • Kromě jiného se ve filmu objeví parodie na Supermana. A když Zina (Anna Semenovič) vymění na Měsíci americkou vlajku za ruskou, tak zazní věta: „Houstone, máme problém.“ (noelcoward73)

Reklama

Reklama