Reklama

Reklama

Rytíř Lancelot je nejsilnějším, i když ne nejbystřejším bojovníkem v království krále Günthera. Je zároveň osobním strážcem krásné princezny Herzelindy. Když ji unese nepřátelský a tajemný Černý rytíř, král vyšle Lancelota spolu s bývalým zločincem, který rytíře zná, na záchrannou misi s cílem princeznu zachránit. Lancelot začíná cestu, během které na něho čeká několik překážek a ostatní si způsobí sám… (TV Prima)

(více)

Recenze (37)

IrisHelenka 

všechny recenze uživatele

Kdo tomuhle dá hodnocení jedné nebo dvou hvězdiček, tak nemá smysl pro humor nebo ten humor prostě nechápe nebo nechápe vůbec nic. "Třeba bude jednou našemu království vládnout královna, která má účes jako ty." To mě prostě naprosto rozsekalo. Film je natřískaný geniálními vtipy, narážky na imigranty (a na kebab), ale chápu, že zabedněnec nepochopí. ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Náhodou, ja som sa bavil. Til Schweiger je zrejme najlepším nemeckým hercom súčastnosti, a tu moderným rytierom. Julia Dietze ako značne nekonvenčná princenzná, ktorá už v oných časoch tasila "fuck finger", chodila "pařiť" na koncerty New Kids On The Block :D a tak ďalej. Občas nice touch, vodka....redbull :) a podobne. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Od Schweigera jsem v tomto případě čekal víc. Dobrý začátek, kde se doba středověku mísila s dnešní moderní kulturou, vystřídalo takové suché nic. Kde třeba obdobný Princ a pruďas docela fungoval, zde spíš tlačí na pilu a snaží se být za každou cenu vtipný. Mohlo to být o mnoho řádů lepší, tentokrát ale zklamání, které mě už od půlky nebavilo. 40% ()

bearmeedek odpad!

všechny recenze uživatele

V deštivém odpoledni mě nalákal historický film. Ale ouha! Byl německý, snad to měla být crazy komedie a ještě k tomu pro teenagery. Vydržel jsem pouze do středověkého koncertu, kde princezna trsala při vystoupení skupiny New Kids on the Block a před vypnutím jsem ještě stačil zahlédnout, jak ožralý rytíř poblil princezně šaty. Němci mají opravdu zvláštní smysl pro veselou historii i pro masové přemísťování národů. ()

Ironfood odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem doufal, že to bude něco mezi Příběhem rytíře a Princem a pruďasem. Bohužel mé naděje vzaly rychle za své. Přišlo mi to spíš jako Asterix a Olympijské hry, jen ještě o kus horší, a to už je co říct. Možná je to tím, že Asterix byla koprodukce, kdežto tohle dělali pouze Němci se svým velmi specifickým smyslem pro humor. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • K filmu vyšlo aj CD s pôvodným soundtrackom; vrátane piesne, ktorú spieva sám Til Schweiger, "Walta Sattla" o pirátovi Walterovi Sattlerovi, ktorý paroduje Robina Hooda. K filmu vyšla aj PC hra vyvinutá Daedalic Entertainment. (Arsenal83)
  • Portál southdeutsche o filme napísal: „Trápna prehliadka celebrít: Til Schweiger odmietol nenávideným kritikom predpremietanie svojho nového filmu. Nie bezdôvodne. …Banálne gagy a primitívna groteska ... Film je presne taký chabý, ako to vyplýva už s jeho traileru.“ (Arsenal83)
  • Nemecká organizácia Film and Media Rating FBW vo Wiesbadene udelila filmu hodnotenie „Hodnotný“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama