Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (298)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednohubka, ktora vas nielenze nenasyti, ale ani dvakrat dobre nechuti. Akcie je malo a je fadne natocena a postavy su mizerne prepracovane, takze mi viacmenej bolo uplne jedno, co sa deje a ako sa to skonci. Akurat Matt Dillon ma stale solidnu charizmu, takze aspon jemu som mohol trochu fandit. Film vhodny maximalne ako pozadie pri nejakej inej cinnosti. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem mě to zklamalo.. Je to takový ten typ Akčního filmu s pomalým tempem vyprávění.. když se nějaká Akce ukáže, tak není bůh ví jak dobře natočená, Herecké obsazení se mi Nelíbí, nemám rád ani jednoho herce. Na jedno zkouknutí by to i Šlo,ale já už očekávám od Akčního filmu zřejmě více... Těžkéj Akční Průměr,který jsem mohl vynechat, ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Svihácká blbina, která naštěstí nenudí a má Idrise Elbu za šéfa. Scénář je rozpadající se pokus o inovace v loupežnickém žánru, selhává však v těch nejdůležitějších směrech. Akce, na to že jde o PG-13 je celkem slušná, auťáky jsou tu super, obleky jsou tu stylovější než ti kašpaři co je nosí, no a ještě tu jsou běloši. Matt Dillon se snaží a ždíme z role maximum, Hayden tu má sice ten strašný klobouk, ale v akci se neztrácí (scéna s nákupem C-4ky), no a Paul Walker sice nepředvádí nic víc než svůj standart, ale sakra - je to Paul Walker! Slabší kámoš Benova MĚSTA. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Odhodlaně stávám na straně práva a pořádku, ale na druhou stranu zase plně respektuji kohokoli, kdo připraví banky o jejich pečlivě nakradené finance. Z toho plyne, že tentokrát jsem se musel postavit před dilema, zda mám fandit zarputilému leč nijak zvlášť sympatickému poldovi nebo charismatickým zlodějům pravidelně dávajícím deset procent lupu na charitu. Nakonec jsem se rozhodl snímek sledovat bez osobní angažovanosti s tím, že se po jeho skončení vychytrale připojím na stranu vítěze, ale výsledkem bylo zjištění, že zdařile rozehranou hru postupně stáhly k průměru nešikovné filmařské náhody, které by i v mozku zabržděného forrestovic Gumpíka zasignalizovaly, že tohle si zasloužilo natočit líp. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Režie zpackaná, scénář mizerný, takže za 2*, ale vzhledem k parádní finální bitvě s rusákama, kteří udělali za pár vteřin z 10* hotelového pokoje řešeto, jednu zvedám. Ta scéna byla vrcholem i po stránce technické, na rozdíl od tuctového zbytku. Ač obvykle akční scénář neřeším a logiku nehledám, tady nejde opominout "důležitou" hlavní linii příběhu bez emocí - pochybná banda zlodějů naletí na lep zrazenému parťákovi, zhrzenému milenci a ukradne 20 melounů jen proto, aby se odporná feťačka konečně mohla dostat domů. Go Home, Naomi. Takhle mi vyzněl slabý závěr a zároveň potvrdil skutečnou pozici policajta Dillona. Byl tam naprosto zbytečný. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Způsob vyloupení obrněného transportéru za použití koordinace městské dopravy a použití výbušniny C4 pro odpálení vozovky odkazuje k filmu Loupež po italsku (2003). (Conspi)

Reklama

Reklama