Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (298)

Hennes 

všechny recenze uživatele

Akční snímek s velmi svižným tempem. Ať se děje co se děje, není čas zastavovat se myšlenkami na nějaké části děje, protože snímek jede stále dál a dál. Povedená partička bankovních lupičů "upeče" na rychlo svůj velký poslední kšeft, ale již od začátku, kdy se jim přepadení bankovního vozu trochu vymkne z rukou, je tento kšeft plný problémů. Ruská mafie, zrádce nejen ve vlastních řadách, atd... U takové kriminálky se nudit nebudete. ()

Ice.dog 

všechny recenze uživatele

Další z řady "robbery" filmů, které už nemají moc co nabídnout nového. Nicméně tentokrát mě potěšilo herecké obsazení filmu. Clifford "T.I." Harris v roli elegána propuštěného z vězení Ghosta, který s grácií a charismem sobě vlastním vymyslí takřka geniální plán, jak si vyřídit staré účty a shrábnout všechny prachy. Zbylá parta kumpánů svými hereckými výkony nějak zářivě neoslnila, ale také nezklamala. Pro mě příjemně ztravených 107 minut akce. S lepší režií to mohlo dopadnout i lépe, proto ***. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Svihácká blbina, která naštěstí nenudí a má Idrise Elbu za šéfa. Scénář je rozpadající se pokus o inovace v loupežnickém žánru, selhává však v těch nejdůležitějších směrech. Akce, na to že jde o PG-13 je celkem slušná, auťáky jsou tu super, obleky jsou tu stylovější než ti kašpaři co je nosí, no a ještě tu jsou běloši. Matt Dillon se snaží a ždíme z role maximum, Hayden tu má sice ten strašný klobouk, ale v akci se neztrácí (scéna s nákupem C-4ky), no a Paul Walker sice nepředvádí nic víc než svůj standart, ale sakra - je to Paul Walker! Slabší kámoš Benova MĚSTA. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tvůrci si vážně myslí, že do naprosto klasického scénáře vloží kopu známých herců a hned na tom budou líp? Jako si to představte. Je parta, která krade, pak už bude chtít přestat, ale jejich bejvalej parťák přijde z vězení a řekne jim, že má přichystanou jednu obrovskou akci, kde si nakradou snad nejvíc, co si nakradli dohromady. Takže váhají, ale nakonec svolí, že do toho půjdou. Následuje řada scén příprav a následná akce. Celý film se tváří s těmi dějovými šoky hrozně hustě, ale vlastně vůbec ničím nepřekvapí, protože takové problémy se děly i v jiných, podobných filmech. Sympatické je, že se ve filmu objevilo plno známých tváří, stejně tak akce není vůbec špatná, ale kolikrát jsem si u střihu přišel jak mastičkář, co si právě masíruje tržné rány na noze. A stejně tak jsem se nezasmál prakticky u ničeho. Přestože ve filmu jsou známé postavy, snad kromě Paul Walkera nikdo do toho nedokázal dát víc, aby stálo za to alespoň jeho sledovat. Prostě rutina. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Jo, jo. Přesně takhle to dopadne, jste li zneuznaný režisérský génius, co před deseti lety natočiil jedinou nízkorozpočtovou sračku. Po ruce máte jen kameramana s parkinsonem, partičku černošských recitátorů, Homokina Skywalkera, který od Hvězdných válek kdovíproč pořádně nesmočil a vyčpělého Mata Dilinu, bytostně toužícího po exhumaci. Dále máte v zádech frajera s kopírkou, co si říká scénarista a Pačíno s de Nirem vás pošlou do prdele, i když měsíc campujete před jejich vilami v Malibu. Co s takovou situací? No nejlépe nelítostně zplagiátovat nějakou klasiku. Ať žije invence a originalita, která jde ruku v ruce s režisérskou zručností! ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Způsob vyloupení obrněného transportéru za použití koordinace městské dopravy a použití výbušniny C4 pro odpálení vozovky odkazuje k filmu Loupež po italsku (2003). (Conspi)
  • Film byl doručen do kin pod kódovým názvem "Wide Ranging". (c.tucker)
  • Za film si v roce 2011 Idris Elba odnesl ocenění v kategorii nejlepší Afroameričan v hlavní roli, každoročně udělované televizní stanicí Black Entertainment Television. (Conspi)

Reklama

Reklama