Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (298)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobré. Sice jsem se musel pronudit pomalejším rozjezdem a zprvu mi přišly zbytečné i některé osobní peripetie několika zúčastněných, ale pak to nabralo tempo a na konci jsem se dočkal i poměrně citlivého tragického rozměru. Navíc si cením i nejednoznačnosti postav, takže pokud člověk chce, tak se může rozhodnout, komu vlastně fandit, což není pravidlem. Herecky to taky sedlo, ačkoliv jména ve mě na první pohled nevyvolávala velká očekávání. V rámci žánru širší špička. 80% ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů kterému odpustím řadu klišé. Neumím si vysvětlit proč, ale dlouho mě žádný krimi akčnák nebavil jako tenhle. Možná to bylo dokonalým castingem. Důležité bylo, že si snímek udržel tempo a ke konci neztrácel dech a hlavně, že nebyl zbytečné natahovaný jak je v posledni době in. Maprosta spokojenost a velké překvapení roku 2010. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

V rámci povrchně naleštěných heist stylovek vlastně absolutní špička, u níž nemožno chtít víc. Tedy jasně, může se chtít děj, který si nepůjčuje odevšad a hrdinové, kteří jsou i něco více, než jen nekompromisní ranaři v kvádrech, ale jednou za čas se to dá přežít. Zvláště, pokud seskládáte navýsost kvalitní sebranku pořádných béčkařů. [PS: Jestli kvalita režisérových filmů zachová při stejném časovém rozpětí kontinuální vzestup, můžeme se v roce 2020 těšit na pětkovou pecku. :-)] ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Tady se někdo moc rád a nejednou koukal na Nelítostný souboj, zalíbil se také závěr Pravdivé romance a možná zavzpomínal na Butche Cassidyho, který se v Bolívii rozběhl po boku parťáka Sundance Kida vstříct kulkám, které neznají slitování. Plus ještě spousta žánrových filmů nakoukaných, až si ten kdosi řekl, že si taky něco takového natočí. Jenže ono je to až moc okaté a je rozdíl mezi odkazováním na předchozí díla a jejich vykrádáním. Nicméně odhlédnu-li od toho, musím říct, že se povedlo natočit film, který má aspoň spád a dost dobré tempo. Nic víc se divákovi nedostane a možná si půjde spravit chuť třeba zrovna Nelítostným soubojem. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Svihácká blbina, která naštěstí nenudí a má Idrise Elbu za šéfa. Scénář je rozpadající se pokus o inovace v loupežnickém žánru, selhává však v těch nejdůležitějších směrech. Akce, na to že jde o PG-13 je celkem slušná, auťáky jsou tu super, obleky jsou tu stylovější než ti kašpaři co je nosí, no a ještě tu jsou běloši. Matt Dillon se snaží a ždíme z role maximum, Hayden tu má sice ten strašný klobouk, ale v akci se neztrácí (scéna s nákupem C-4ky), no a Paul Walker sice nepředvádí nic víc než svůj standart, ale sakra - je to Paul Walker! Slabší kámoš Benova MĚSTA. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Za film si v roce 2011 Idris Elba odnesl ocenění v kategorii nejlepší Afroameričan v hlavní roli, každoročně udělované televizní stanicí Black Entertainment Television. (Conspi)
  • Film se měl původně jmenovat Bone Deep. (c.tucker)

Reklama

Reklama