Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (298)

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Docela solidní jízda, která sice vykrádá několik profláklejch filmů, ale když vezmu v potaz, že se na plátně vystřídalo hned několik výbornejch herců, bylo to napínavý, nabušený drsnou a dobře zmáknutou akcí a hrála k tomu parádní hudba, tak si nemám na co stěžovat. Z hlediska žánru je to nadprůměr. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Režie zpackaná, scénář mizerný, takže za 2*, ale vzhledem k parádní finální bitvě s rusákama, kteří udělali za pár vteřin z 10* hotelového pokoje řešeto, jednu zvedám. Ta scéna byla vrcholem i po stránce technické, na rozdíl od tuctového zbytku. Ač obvykle akční scénář neřeším a logiku nehledám, tady nejde opominout "důležitou" hlavní linii příběhu bez emocí - pochybná banda zlodějů naletí na lep zrazenému parťákovi, zhrzenému milenci a ukradne 20 melounů jen proto, aby se odporná feťačka konečně mohla dostat domů. Go Home, Naomi. Takhle mi vyzněl slabý závěr a zároveň potvrdil skutečnou pozici policajta Dillona. Byl tam naprosto zbytečný. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem mě to zklamalo.. Je to takový ten typ Akčního filmu s pomalým tempem vyprávění.. když se nějaká Akce ukáže, tak není bůh ví jak dobře natočená, Herecké obsazení se mi Nelíbí, nemám rád ani jednoho herce. Na jedno zkouknutí by to i Šlo,ale já už očekávám od Akčního filmu zřejmě více... Těžkéj Akční Průměr,který jsem mohl vynechat, ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobré. Sice jsem se musel pronudit pomalejším rozjezdem a zprvu mi přišly zbytečné i některé osobní peripetie několika zúčastněných, ale pak to nabralo tempo a na konci jsem se dočkal i poměrně citlivého tragického rozměru. Navíc si cením i nejednoznačnosti postav, takže pokud člověk chce, tak se může rozhodnout, komu vlastně fandit, což není pravidlem. Herecky to taky sedlo, ačkoliv jména ve mě na první pohled nevyvolávala velká očekávání. V rámci žánru širší špička. 80% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednohubka, ktora vas nielenze nenasyti, ale ani dvakrat dobre nechuti. Akcie je malo a je fadne natocena a postavy su mizerne prepracovane, takze mi viacmenej bolo uplne jedno, co sa deje a ako sa to skonci. Akurat Matt Dillon ma stale solidnu charizmu, takze aspon jemu som mohol trochu fandit. Film vhodny maximalne ako pozadie pri nejakej inej cinnosti. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Způsob vyloupení obrněného transportéru za použití koordinace městské dopravy a použití výbušniny C4 pro odpálení vozovky odkazuje k filmu Loupež po italsku (2003). (Conspi)
  • Jména filmových postav John Rahway, Jake Attica a Jesse Attica jsou shodná se třemi skutečnými americkými věznicemi. Věznice Attica se nachází v severní části státu New York a Rahway je věznicí v New Jersey. (Conspi)
  • Film byl doručen do kin pod kódovým názvem "Wide Ranging". (c.tucker)

Reklama

Reklama