Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (298)

iamek 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů kterému odpustím řadu klišé. Neumím si vysvětlit proč, ale dlouho mě žádný krimi akčnák nebavil jako tenhle. Možná to bylo dokonalým castingem. Důležité bylo, že si snímek udržel tempo a ke konci neztrácel dech a hlavně, že nebyl zbytečné natahovaný jak je v posledni době in. Maprosta spokojenost a velké překvapení roku 2010. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Moderní akční krimi jízda, ve které nechybí napínavé přestřelky, strhující honičky a předvídatelné zvraty. Sympatická herecká šestice se nahání po městě (režisér si pravidelně vypůjčuje z nejslavnějších thrillerů), moc se nekecá a jde se rovnou na věc. V kině jako A-čkový titul možná průměrné, doma k odpočinku na blu-ray nedocenitelné. Byl to nářez. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Solidní jízda mladých sígrů. Režijně stabilní po celou stopáž. Během krátkého času se podařilo přiblížit vesměs všechny postavy a hlavně odhalit široké spektrum jednotlivých obsahových částí. Některé byly možná zbytečné (Hermandezovo kradení peněz), ale pasuje to tam naprosto v pohodě, bez toho aniž by cokoliv vyznělo nuceně nebo přehnaně. Jen teda černošští bráši to moc nevymysleli :-/. Jinak svěží, pěkně natočené (přestřelka v hotelu) s dobrou hudbou, solidním příběhem a hlavně drajvem. Tudíž mě to bavilo celou stopáž parádně. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Odhodlaně stávám na straně práva a pořádku, ale na druhou stranu zase plně respektuji kohokoli, kdo připraví banky o jejich pečlivě nakradené finance. Z toho plyne, že tentokrát jsem se musel postavit před dilema, zda mám fandit zarputilému leč nijak zvlášť sympatickému poldovi nebo charismatickým zlodějům pravidelně dávajícím deset procent lupu na charitu. Nakonec jsem se rozhodl snímek sledovat bez osobní angažovanosti s tím, že se po jeho skončení vychytrale připojím na stranu vítěze, ale výsledkem bylo zjištění, že zdařile rozehranou hru postupně stáhly k průměru nešikovné filmařské náhody, které by i v mozku zabržděného forrestovic Gumpíka zasignalizovaly, že tohle si zasloužilo natočit líp. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zábavná akční jednohubka,která má všechny atributuy stát se sobotním megafilmem na Nově.Po pravdě,už dluho sem neviděl tolik známých herců druhého sledu pohromadě v jednom filmu.Takers nejsou ničím vyjímečný,přesto mají spád,slušné tempo,dobře zvládnuté akční scény a spolehlivě zabaví.Na 4 hvězdy to sice nestačí,ale zase tolik nechybělo...70% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Způsob vyloupení obrněného transportéru za použití koordinace městské dopravy a použití výbušniny C4 pro odpálení vozovky odkazuje k filmu Loupež po italsku (2003). (Conspi)

Reklama

Reklama