Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický pořad České televize moderovaný od roku 2006 Norou Fridrichovou nám shrne uplynulý týden a seznámí nás s těmi nejdůležitějšími a nejzajímavějšími událostmi, které se v daný časový úsek odehrály. Především se pořad zabývá politickou scénou ať už celosvětovou či domácí, ekonomice a věnuje se aktuálním kauzám a případům ze širokého spektra událostí z celého světa. (Stocki)

(více)

Recenze (131)

marzzy 

všechny recenze uživatele

„Bory čumí po skalinách..." Mám tenhle pořad rád, reportáže jsou natáčeny zajímavě, líp jak u běžných zpráv, líbí se mi i rubrika Malostranské korekce, která je často velmi vtipná. Na závěr taky bývá takovej dojezd, kdy zůstaly mikrofony ještě zapnutý. V humoru vede Miroslav Kalousek, Jaroslav Kubera a ti nechtěně směšní a bizarní jako je Václav Klaus a Miloš Zeman. Teď v sezóně 2016 se mírně změnila grafika a připomenuty byly stěžejní události minulých let. Paroubkovo: "Kdo z vás to má?" Chilský pero Václava Klause. Topolánkovo: "Seš kretén, vole." Zemanova procentuální znalost slivovice. Haškova "fáma", že nic v Lánech neproběhlo a on vůbec nikde nebyl. A ta částka taky nesouhlasí, že? Hymna s Konvičkou. Rath vs. Kalousek. Jako takovej souhrn týdne a mírně trpký nedělní rozveselení je to skvělý. Nora je sympatická, a samozřejmě i Lenka Pastorčáková! ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Opravdu brilantní publicistický pořad, který se snaží pomocí ironie a nadsázky shrnout nejen hlavní události daného týdne. Dále se snaží o politickou satiru a vše s ní spojené, některá politická videa, která byla v pořadu 168 hodin publikovaná se stala okamžitě hitem na různých sociálních sítích apod. Když se k tomu přidá lehce ironická a krásná Nora Fridrichová, tak z toho vznikl výborný televizní pořad, který v českých luzích a hájích nemá obdoby. ()

Reklama

Una111

všechny recenze uživatele

Nezdobím hvězdičkami, protože se na tento pořad dívám jen velmi sporadicky. Dnes jsem shodou okolností shlédla díl z 29. 11. 2015. Jsem doslova zhnusená, a to přesto, že o ČT nemám už dávno dobré mínění. Tenhle díl je ovšem neskutečným příkladem neserióznosti, sprostoty, zaprodanosti a populismu! ČT se chová jako pouliční, bezectná děvka! Hnus! ()

aquiver odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrý publicistický pořad si ani zdaleka nepředstavuju tak, že mi ČT řekne, jaký názor a která politická strana je správná. Můj komentář není ničí obhajoba, ale kupříkladu přehlížení kauz strany jedné a vyzdvihování kauz strany druhé, je pro mě z dlouhodobého období tendenční a politicky manipulativní propaganda. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Pripúšťam, mnoho odhalení. Trefných, tnúcich do živého. Ukazujúcich špinu politiky. Čo vadí je až zarážajúco monotónna šablóna reportáží (šotov). Poviem príklad: redaktor/ka, sa niečo niekoho pýta a ten niekto neodpovedá alebo kričí, že koho doňho. Ja viem, takto napriamo to ukazuje aroganciu mocných, politikov a spupných podnikateľov. Ale: nedalo by sa aspoň občas trošku nejako inak? Pretože, ak 168 hodín sledujete častejšie, tak presne viete čo bude nasledovať a moment prekvapenia sa vytráca. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Krom klasických dílů je každoročně vysílán i Silvestrovský speciál. (fabecc1222)

Reklama

Reklama