Reklama

Reklama

Castle na zabití

(seriál)
Ukázka z filmu 8
Krimi / Komedie / Drama / Mysteriózní
USA, (2009–2016), 124 h 47 min (Minutáž: 40–45 min)

Předloha:

Barry Schindel (povídka)

Hrají:

Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C. Quinn, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Tamala Jones, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson Jerald (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(173)

Úspěšný autor kriminálních románů Rick Castle žije se svou pubertální dcerou a svojí matkou v celku vyvážené domácnosti. Jednoho dne se však dostává na policejní oddělení, protože se ve městě objeví vrah, který kopíruje způsoby vražd z jeho knih. Při té příležitosti se seznámí s půvabnou vyšetřovatelkou Kate Beckettovou, a protože ho žena zajímá, přes své známosti se "vetře" na policejní oddělení, aby se mohl účastnit vyšetřování, které Kate vede... (TV Nova)

(více)

Videa (14)

Ukázka z filmu 8

Recenze (367)

Haluzz 

všechny recenze uživatele

... jenom za první sezónu, kdy jsou žánrové odbočky a narušování vhodně užity, kdy je reálný svět konfrontován s tím fikčním/těmi fikčními nenásilně a kdy to opravdu pomáhá vyprávění. Kdy jsou osobní linky odstaveny stranou kvůli práci, která je mile nemorálně brána jako hra/literární rozptýlení i když se jedná o vraždy, sériové vrahy apod. Postupem času se to ale rozmělňuje a nefunguje to a tak je třeba se soustředit jen na "mohlo by..." mezi hlavními postavami a důraz je dáván jen na formu, kdy seriál čím dál tím víc připomíná klasickou kriminálku nebo CSI.... ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Vtipný krimi seriál, který si drží svůj směr po celou dobu. Nesledujeme jen jednodílové vyšetřování, ale je zde i v pozadí celistvý příběh, který je poměrně zajímavý. Kdyby ale seriál nesměřoval lehce do komedie, jednalo by se o šílenou tuctovku. Hlášky Castla a jeho "dětinské" chování je strašně fajn. (hodnocení po 2 sériích) ()

Reklama

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Pro dost lidí je nejpopulárnější policejní seriál současnosti Dexter u mě vede Castle. Jedna se o seriál, který přináší něco navíc což ho odděluje od průměrných kousků. Castle a Beckettová jsou úplně odlišní a napětí mezi nimi je doslova cítit, Castle navíc chrlí jednu dobrou hlášku za druhou no a Beckettová je prostě krásná ženská...8/10. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Tak předně, Nathan Fillion je boží a charisma má na rozdávání. Je to chytré, vtipné, Stana Katic je kočka a Castlova dcera jakbysmet. Postavy jsou propracované a narozdíl od jiných seriálů, zde mi nevadila romantická rovina. Dialogy pobaví a celé je to švitořivé a často jsem se zasmál. Narážky na Firefly a Fillionovu ikonickou roli kapitána Malcolma Reynoldse skrze seriál mě neskutečně těší. Když se tam objeví herec z Firefly, tetelím se blahem. Protože Firefly je pro mě Top! ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Zábavný seriál pevně rozkročený mezi spisovatelskou praxí a detektivní prací. Mezi ústřední dvojicí to jiskří, Fillon aka Castle je neodolatelně šarmantní, případy jsou řádně zapeklité a nikdy není úplně všechno jisté... a já se nemůžu dočkat další epizody. Přidávám pátou za českou epizodu s velice nezřetelným : "ubocha eliška" a krásnou reminiscenci na Firefly v haloweenském díle. ()

Galerie (2 633)

Zajímavosti (29)

  • V 15. díle 2. řady se v seriálu se do podvědomí diváků dostává čeština a Česká republika. Jedná se zde o českou imigrantku zvanou Eliška, která byla nalezena mrtvá. (San Miguel)

Reklama

Reklama