Reklama

Reklama

Hulk Vs.

  • USA Hulk Vs.
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Jedná se v podstatě o dva krátké asi čtyřicetiminutové filmy. V prvním se proti sobě postaví Hulk a Thor a ve druhém Hulk a Wolverine. V první části Thorův zlý bratr Loki vypudí z Hulkova těla Dr. Bannera a získá kouzly kontrolu nad Hulkem. Využije jeho síly a setká se s Thorem v epické bitvě na Asgardu, sídle bohů. Je na Thorovi, aby dokázal nemožné a zastavil Hulka. Ve druhé části dostane Wolverine za úkol vystopovat nebezpečnou zrůdu, která zničila a zmasakrovala jednu osadu. Samozřejmě, situace se komplikuje a objevuje se Sabretooth s celou partou právě v okamžiku, kdy Wolverine zaměstnává Hulkovu pozornost. Je jen na něm, aby vše vyřešil a viníci byli potrestáni. (Aurius)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Hulk vs Thor byl parádní. Hlavně tím, že to jednání Lokiho a následné se stanoucí situace dávaly prostě smysl a o postavy se člověk dost bál. Oproti tomu Hulk vs Wolverine je prostě jen rubačka, ne extra záživná (vlastně celkově ten "kraťas" tahá nahoru hláškující Deadpool - a to prosím pěkně v době, kdy ještě vůbec nebyl tak cool jako teď). ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Ukázkový příklad toho, jak je směšné, když se schopnosti hrdinů naddimenzují. Jasně, je to komiks, ale zkrátka bitva Thora s Hulkem je více než úsměvná, nemohu si pomoci. Proti síle blesku se stačí jen ošklivě podívat a je vymalováno a naopak tunové rány důležitým postavám neudělají ani škrábanec. Nemluvě o nelogickém "abstrahování" Hulka, není snad jeho podstatou, že by - teoreticky - mohl být součástí každého? Njn, moc se v tom nípu. Každopádně poučka na závěr, pokud používání hrubého násilí nestačí, použijte ho ještě o trochu více... ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu, proc to je spojeny do jednoho filmu, kdyz to jsou dva regulerni kratky filmy, kazdej s uvodnima i zaverecnejma titulkama. Takze postupne. Nejdriv si to pan nasrana zelena prdel rozda s Thorem. Prostredi Asgardu vypada vcelku divne a je to vlastne jedna velika rezba, kdy hyper nasranej a rude vidici Hulk masakruje vse, co mu pride pod ruce a je mu fuk, jestli rozdrti obycejnyho vojaka nebo boha. Pribeh prakticky nulovej, ale je to proste jedna velka rubacka a ani ne moc stereotypni, takze narez. Podruhe si to pan zelenej rozda s Wolverinem. Tohle uz se snazi o jakejsi pribeh, kterej je ale bohuzel dost zmatenej a chvily trva, nez zacne akce. Nastesti to neni jen Hulk vs. Wolverine, ale zapoji se i spousta dalsich mutantu, takze po vlazny prvni pulce zacne paradni rezba, i kdyz s blbym otevrenym koncem. Celkove dva masakralni kratasy a je skoda, ze je film porad spis urcenej pro mensi publikum a neni to vic brutalni, i kdyz i takle sem tam naka ta ruka upadne nebo krev vystrikne. ()

Pugo 

všechny recenze uživatele

Hulk vs Thor - tri hviezdičky. Keďže v tejto mytológii sa absolútne nevyznám, rád som sa ňou oboznámil cestou Hulka. Thor mi prišiel ako veľký frajer. Plus krásna veľkolepá hudba na animovaný film. Hulk vs Wolverine - päť hviezdičiek. Hlášky Wolverina a každé jedno slovo Deadpoola vyťahujú tento film nad priemer. Skvelo som sa pobavil. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Hulk vs. Wolverine je znatelně lepší. Akce je hodně a je neobvykle brutální. První půlku to do sebe nasraný a nasranější rubou a sekaj, pak ale přijde na scénu nahláškavaný showman v červeném a to začíná ta snad ještě zábavnější část. O useknuté ruce tu není nouze. Je to jistě ten nejlepší animák, kterým nás Hulk poctil. Hulk vs. Thor je hovadina. Je to teda méně zábavné, méně akční a méně cool. Já osobně mám tak trochu averzi vůči celému tomu Thorovu světu, přitepleným maníkem s kladivem začínaje a zeleným smolařem konče. Všechny ty rádoby ušlechtilé žvásty mě hrozně vytáčí a celý tenhle díl mě ničím nezaujal. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Hned ze začátku filmu, kdy se jde Wolverine napít z tůně, sáhne do vody, ale jeho odraz v ní se ani nepohne. (Syna.1990)
  • Tržby za prodej DVD v USA: $6,052,218. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama