Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně příjemná a svěží romantická komedie, kde je největším kladem chemie hlavního páru. Mezi Baruchelem a Alicí Eve to fakt funguje a jejich role jsou výborně napsané, sympatické a člověk jim fandí. Navíc, on tentokrát není ten trapnej looser, který chce sbalit tu největší kočku a ona ho nechce. Tentokrát to zkouší spíš ona na něj a on se jenom nestačí divit. To mi přišlo oproti ostatní romanťárnám podobnýho ranku docela osvěžující. Vedlejší postavy jsou fajn, citace z Disneyeho filmů potěší a humor je až na jednu scénu velice vkusný a vtipný. Navíc to rychle uteče a já se k filmu klidně ještě aspoň jednou rád vrátím. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Přesne proto opovrhuji romantickými komediemi, protože je to všechno na jedno a to samý stupidní brdo... absolutně nechápu proč v každý takovýhle sračce musí být honička na konci aby jí řekl/řekla co kní/kněmu cítí, když si to mužou říct kdykoliv panebože a nikdo neumírá!!! Vtip na nalazen na laďku demence. Sračinčička. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jen mírně vybočující z řady. U eRkových romantických komedií jsem zvyklý na něco jiného (viz. třeba Judd Apatow) a tady She's Out of My League zklamala na celé čáře. Všechno to začíná u nesympatického představitele hlavní role. Jay Baruchel se určitě hodí do podobných rolí (měl by se však přestat šklebit), ale sbalit Alici Eve? Takhle to přece v životě opravdu nefunguje. Když tedy zavřu jedno oko, tak se mi dostalo alespoň několika vtipných scén (letadlo, rodinný oběd, příchod rodičů), pár pohledů na výstavní kost jménem Alice Eve (ano, v Crossing Over sice ukázala téměř vše co mohla, ale nenechal bych se dvakrát přemlouvat ji vidět v podobných pózách i tady - a mít ji doma, to bych si pískal až do smrti) a obstojného komediálního výkonu T.J. Millera. Originalita se z podobných žánrů už téměř vytratila, a tak je nutné film alespoň něčím ozvláštnit, nebo jej jakýmkoli způsobem učinit nezapomenutelným, třeba jen jednou scénou. She's Out of My League však bohužel nic takového nenabízí. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

I sebešerednější loser může mít tu nejkrásnější holku pod sluncem - tedy pokud je vtipný, bystrý nebo alespoň dostatečně drzý. Kirk je však totálně hodňounký ňoumíček se sebevědomím svědomitě sraženým pod bod mrazu a humorem natolik křečovitým, že o jeho roztomilosti snad ani nemůže být řeč. Přestože mne, jako vybraný zástupce mužského plemene, nekonečně štval, tak mne patrně chlapská solidarita donutila fandit jeho snahám a chlapáckým přiznáním předčasné ejakulace si mne nakonec i získal. Přesto je tahle romantická komedie jen značně nevyváženým průměrem žánru. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

27.6.2010 ~ Standardní příběh o tom, kterak se na průměrného klučinu usmálo štěstí ztělesněné jako blonďatá kráska. Z plakátů tak i s tímhle nastíněním děje šlo vyčíst, že to bude další romanticko-komediální teen pitomost. Kupodivu to ale tak úplně pitomé není i když oproti současným zvykům jde o mnohem méně humusácky zabalené klišé. ~ Kirk pracuje jako letištní ochranka a s přítelkyněmi nemá moc štěstí. Popravdě není typ, na který by se holky lepili jak mravenci na bonbón. Nízké sebevědomí a nezkušenost z něj tak v oblasti vztahů dělají outsidera. Jednou si takhle nechá při letištní kontrole v hale mobilní telefon jakási sličná blondýnka, Kirk jí chce telefon vrátit, ale už je pozdě a tak je pozván na večírek, který právě Molly (mimochodem, je to Molly, kdyby někdo nepostřehl, kde se tu to jméno vzalo - napsal jsem ho sem, protože se jedná o Molly...) pořádá. Je to její práce, pořádá reklamní akce, večírky, párty, svatby... Molly má naopak za sebou několikero vztahů s úspěšnými krásnými a sebevědomími... hajzly. A Kirk jí tak padne do oka. Jak ale takový outsider, jako Kirk, dokáže okouzlit někoho tak okouzlujícího, jako Molly? Díky sobě a svým třem přátelům z letiště. ~ Ano, je to klišé, celý ten příběh, ale nesnaží se to být třeskutě nuceně vtipné a u vtipů jsem si nevšiml, že by byly nechutně fekálního typu. A to tenhle film od ostatních odlišuje. Nešuká se, neprcá se, nejezdí se přes státy kvůli "šuku", furt se o tom nemluví, nemočí se, neprdí se, nekálí se... Kirk chce jen okouzlit dívku u které nechápe, že se jí právě on líbí. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Není to poprvé, co se Jay Baruchel a Krysten Ritterová setkali před kamerou. V seriálu The Stones (2004) si zahráli bratra a sestru. (Karlos80)
  • Když Kirk (Jay Baruchel) porazí svěho bratra ve střílení na branku, tak se Dylen (Kyle Bornheimer) rozčiluje, že za to mohou jeho boty a vztekle jednu botu zahodí. V dalším zaběru má ale opět obě boty obuté. A když odchází, tak jedna bota zase leží na zemi (SIRborio)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama