Reklama

Reklama

Tučňáci z Madagaskaru

(seriál)
  • USA The Penguins of Madagascar (více)
USA, (2009–2015), 31 h 22 min (Minutáž: 12–46 min)

Hudba:

Adam Berry

Hrají:

John DiMaggio, Tom McGrath, Jeff Bennett, James Patrick Stuart, Andy Richter, Kevin Michael Richardson, Danny Jacobs, Nicole Sullivan, Victoria Justice (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(93)

Pro většinu lidí jsou Skipper, Kowalski, Rico a Pěšák jenom čtyři roztomilí tučňáci žijící v zoologické zahradě v Central Parku. A přesně to chtějí, aby si o nich lidé mysleli. Proč? Protože tito na pohled mírumilovní tučňáci jsou ve skutečnosti elitní bojovou jednotkou s výsadkářským výcvikem a tajnou centrálou. Jaká je jejich mise? Udržet v zoo pořádek. A jejich nepřítel? Příšerný nový soused, král Jelimán, samozvaný „všech lemurů král“. Tento vymetač večírků je v zoo nováčkem, a tak si hledá nějaké zpestření. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (159)

rytir1 

všechny recenze uživatele

Jděte do háje s těma trojkovýma hodnoceníma, tihle kluci už v Madagascaru ukázali, že to stálo a padalo na nich. Já ty kluky prostě žeru. A vám radit kašlat na hodnocení zhulenců co za dobrý seroš nepoznaj nic než teorii jak poznat svou matku. Ale tahle elitní bojová jednotka je elitním animovaným seriálem. Bejt jich stovka, tak jsou z nich moderní Šmoulové:-))) ()

Prometheus 

všechny recenze uživatele

Upřímě jedna opravdu z mála srandiček u které jsem se upřímě zasmál. A to díky skvělému českému dabingu s moravsko slezkým přízvukem. Existuje i novejší dabing, ale ten už není takový jako ten původní. Co se grafického spracování týče tak to dopadlo na rozdíl od jiných podobných pokusů skvěle. Grafické zpracování je více než dostatečné a ti co zde kritizují grafickou stránku, jsou mimoni a nevědí kolik práce a času trvá takový render. A tudíž je jasné že seriál nebude tak graficky naleštěný jako film. Připomenu jen FF Esence života například. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá a nenáročná záležitosť na odreagovanie. Partička tučniakov patrila bez debaty k tomu najlepšiemu z Madagaskaru a tvorcovia im podľa mňa zaslúžene venovali samostatný spin-off, ktorý funguje aj bez prítomnosti Alexa,Martyho,Melmana a Glorie. Dejovo epizódy výraznejšie nenadväzujú, čo je podľa mňa veľké plus, keďže takto oddelené krátke príbehy môžu zaujať aj napriek tomu, že divák nesleduje Tučniakov pravidelne (ako napr. ja). Celkovo bude asi platiť, že koho bavili Ric,Kowalski,Plavčík a Kapitán vo filmoch, toho by mali baviť aj tu. 70% ()

Entfak1 

všechny recenze uživatele

Sám Večerníček si při pozorování tohoto alternativního večerníčku, rozbil hubu na své jednokolce. Ač jde o vcelku okoukané příběhy, tak v tomto podání dokáží stále velice dobře bavit. Občas zábavu musí zachránit Jelimán, ale co, hlavně že to funguje :) No a když dáte opičákům do výběhu roštěnku, tak to je jak pohledový návrat na střední školu :D 5 už jen pro zvednutí reputace ()

Manarit 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál, ale opět trpí tím, že některé díly by si zasloužily vyloženě odpad a jiné maximum. Postavy jsou ovšem skvělé, od tučňáky po krále. Některé hlavní vedlejší postavy mi přijdou naopak spíš otravné (Marlene a Mort), ale to je o vkusu. Každopádně tři hvězdy jsou zasloužené a když máte štěstí na díl, moc se pobavíte. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V díle "Operace: Plyšová bouře" ve scéně těsně před tím, než jsou tučňáci z Jelimánem posláni zpět do zoo, je možné si všimnout, že pěšák mrknul. V závěru epizody je však uvedeno, že v zoo je plyšák, zatímco skutečný pěšák je stále v továrně. (legenda)
  • Vždy, když Skiper mluví o smrti Manfredyho a Jonesna, zmiňuje jiný způsob smrti. (legenda)

Reklama

Reklama