Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 1

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (CinemArt)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (305)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Je to fajnový kung fu příběh, ale za srdíčko mě to nechytá. S tlustou pandou je pořád sranda a záporák také srší humorem. Ale až všichni zdánlivě umírají, nakonec se všechno v dobré obrátí a závěr filmu tak působí jako konec jedné ze seriálových epizodek. I když jsem byl malý, tak mi v paměti utkvěly animáky právě takové, kdy kromě zábavy a barevného hopsání došlo i na něco skutečného až tragického. Takže ano, je to pro děti, ale ten prcek, co si třetí pandí dobrodružství nebude pouštět každý den, na něj brzy zapomene. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Slabšie ako predošlé diely, ale stále dosť dobre. Zatiaľ čo prvé diely mi prišli vyrovnané a zábavné po celú dĺžku, tu ma stretnutie s rodičmi moc neoslovilo. Za to záporák ako už je zvykom sa opäť podaril. Ma drsný štýl a predovšetkým ide z neho rešpekt a ma dokonalý dizajn. Kung Fu Panda 3 je slabšia v prostrednej časti, ale opäť ponuka zábavu, nádhernu animáciu, nápady, sympatické postavy či dobrú hudbu. Obľúbený soundtrack: Oogway's Legacy, The Arrival of Kai, The Dragon Warrior, Father and Son. 85% - 4* ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Animácia je prekrásna a čiste len za ňu a za hudbu Hansa Zimmera by som dala jednotku s hviezdičkou. Pokiaľ ide o vyrozprávanie príbehu, Kung Fu Panda 3 už veľmi nemá čo povedať, čím novým zaujať. A aj vtipných scénok je veľmi veľmi málo. Viac ma teda zaujal krásny vizuál a nádherná hudba ako samotný príbeh, ktorý často dosť nudil. Dokonca ani deti sa až tak nebavili a malo by to byť hlavne pre deti zaujímavé. Dávam slabšie 3*. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

DreamWorks robí parádnu prácu, hoci z tých animákov "na pokračovanie" ma oveľa viac bavil Shrek a Madagascar, ale aj toto si v podstate drží svoj štandard počas všetkých 3 dielov. Má to v sebe ten typický dôvtip, dobré dialógy, dokonca aj zápletku, akurát tá kung-fu tematika v znamení bojových scén ma až tak nikdy nebavila. To je dôvod prečo prvé dva diely dostali odomňa 3*, a rovnako to bude aj v tomto prípade. Aj keď to nie je len taký obyčajný priemer, ale zas na čisté 4 to predsa len nebolo. Pozerateľné, milé, aj sa dá pri tom oddýchnuť a zabaviť, ale to je tak všetko. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Po nikdy vyloženě nezklame a bude to vždycky ten obtloustlý sympaťák a mistr v rozesmávání dětského publika, ale vše okolo něj už začíná být vyčpělé a okoukané. Nebýt jeho znovu nalezeného otce a pandí vesnice, kteří vnesli do příběhu novou dávku pozitivního náboje, byl by třetí díl i s ohledem na bídně vykresleného záporáka a nevyužité vedlejší postavy mnohem větším zklamáním. Takhle zůstává pořád hodně jednoduché, ale zkrátka sympatické legrace, skvělý původní dabing, chytlavý soundtrack a nádherná animace, patrná hlavně ve výrazech a detailech většiny postav. Dějově ale, především vinou odfláknutého závěru, těžký průměr... 65% ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Střihačka Clare Knight se během natáčení prvního dílu Kung Fu Pandy (2008) seznámila, zasnoubila a provdala za svého muže, herce Wayne Knighta, který ztvárnil jednu z postav. Během Kung Fu Pandy 2 (2011) porodila svého syna (jehož hlas byl použitý pro Poa jako mládě) a nyní se její manžel i syn ujali hlasových rolí v Kung Fu Pandě 3. (Zdroj: CinemArt)
  • Když se Po setká na konci s nefritovými bojovníky, zmíní se, že všichni zezelenali až na kundlanku, která byla zelená ještě před proměnou. Zmiji, která byla také zelená ještě před uvězněním, už nezmínil. (Agressor69)
  • Renderovací proces na Kung Fu Pandě 3 celkově zabral 60 milionů hodin - proces, během kterého v počítači vzniká obraz podle 2D nebo 3D modelů. U prvního filmu to trvalo 20 milionů hodin a u druhého 50 milionů. (Zdroj: CinemArt)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama