Reklama

Reklama

Zajímavosti k filmům (10)

Kung Fu Panda 3

Kung Fu Panda 3 (2016)

Když se Po setká na konci s nefritovými bojovníky, zmíní se, že všichni zezelenali až na kundlanku, která byla zelená ještě před proměnou. Zmiji, která byla také zelená ještě před uvězněním, už nezmínil.

American Horror Story - Tedy apokalypsa

American Horror Story - Tedy apokalypsa (2018) (epizoda)

V čase 20:36, kdy začne utrhnutá hlava Mead zpívat, se jedná o první píseň zazpívanou počítačem Daisy Bell. Je to narážka na to, že se nejedná o člověka i přesto, že tak vypadá, ale stále se jedná o naprogramovaného robota.

Menu

Menu (2022)

V čase 42:10, kdy odnáší tělo zastřeleného Jerremyho (Adam Aalderks), se na podlaze v kuchyni nachází kaluž krve. Avšak v čase 42:20, kdy začnou kuchaři servírovat jídlo, se tam skvrna již nenachází.

Vydrž!

Vydrž! (2022)

V čase 00:23:16, kdy horolezkyně popadla kameru a snaží se ji schovat do batohu, používá obě dvě ruce a nemá se tedy jak držet skály. I přesto nespadla dolů, a to leze po kolmé stěně.

Máš ji!

Máš ji! (2018)

V čase 53:23, kdy vybíhá v lese Chilli (Jake Johnson) za Jerrym (Jeremy Renner), nemá Chilli v puse žádný joint, avšak v čase 53:39, kdy přebíhá bažinu, již jointa v puse má.

American Horror Story - Freak Show

American Horror Story - Freak Show (2014) (série)

O Else Mars (Jessica Lange) je známo, že má dřevěné obě nohy, o které v minulosti přišla, avšak v epizodě Opona padá (2015) jde vidět, že žádnou protézu nemá. Jedná se o část, kdy se Elsa hádá s manažerem o vystupování o Halloweenu a přitom se zvedá z gauče, kdy dává nohu přes nohu a kolena v místě ohybu nemají žádnou viditelnou protézu (Elsa má holé nohy).

Hra na oliheň - Muž s deštníkem

Hra na oliheň - Muž s deštníkem (2021) (epizoda)

V epizodě se hráči rozdělí podle tvarů do různých skupin. Jako poslední je na výběr deštník, který v prvním záběru má rovný tvar spodní části, ve druhém záběru má spodek ve tvaru vlnek (což je i tvar, který dostanou na vyřezávání) a ve třetím a posledním záběru se opět tvar mění na rovný.

Reklama