Reklama

Reklama

Nahoru a dolů

(seriál)
  • USA Eastbound & Down
Trailer 5
Komedie / Sportovní
USA, (2009–2013), 13 h 56 min (Minutáž: 26–31 min)

Hrají:

Danny McBride, Steve Little, Katy Mixon, Elizabeth De Razzo, John Hawkes, Andy Daly, Ben Best, Tim Heidecker, Ken Marino, Efren Ramirez, Ana de la Reguera (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Kenny Powers (hraje ho spoluautor scénáře Danny McBride) býval baseballová jednička a hrál v první lize, ale do cesty mu vstoupily dvě věci: pokles formy a nesnesitelná povaha. Poté, co jeho skvělá kariéra pohasla, mimo jiné i proto, že byl nařčen z užívání steroidů, se Kenny vrátil domů do rodného města v Severní Karolíně, kde s nechutí nastoupí jako záskok za učitele tělocviku. Bydlí u svého bratra Kevina, ale i když je na dně, vydoluje v sobě odhodlání udělat všechno pro to, aby se vrátil... (HBO Europe)

(více)

Videa (24)

Trailer 5

Recenze (101)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Kenny je ten největší čůrák a nezaslouží si obdiv ani slitování, jenže ho prostě musíte milovat. Danny McBride si zahrál ukázkovou svini a hláškovací mašinu, což mu jde ze všeho nejlíp. Co díl to hláška, přemýšlel jsem jak vymyslí další série a série v Mexiku je snad ještě lepší než ta první. Mioval jsem ty narážky a nekompromisní humor. Čistokrevná černá komedie a můžu konečně říct, že se nějaká televize nebojí natočit černočerný komediální seriál a nebojí se toho, že je nějakej Mexikánec zažaluje. Další věc je debilní Stevie, kterej je příšernej řiťolezec a situace do kterých se sám naveze jsou úžasný. Zatím mám shlédnutý 2 série a budu pokračovat ve 3. a finální 4. sérii, snad nebudu muset snižovat hodnocení. Nejlepší hláška: " Nespadni do řeky, aby si někdo nemyslel, že tam plave hovno" ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Kenny Powers býval profi baseballistou, tváří z titulních stran, hvězdou divokých mejdanů a miláčkem davů. Jak šel čas, tak kariéra šla tam kam Kennyho osobnost. Okolnosti ho nakonec přivedou zpět do rodného městečka a donutí příjmout volné místo učitele tělocviku. Komediální seriál z produkce HBO Nahoru a dolů je přesně takový jaké jsou skoro všechny role Danny McBrida – pokud jste vyznavači vulgárností, sexismu, primitivnosti , arogance, buranství a dalších Dannyho specialitek, otevřete pivko, posaďte si na klín lehkou děvu a nechte se bavit. ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

Šestidílná mini série je tak sprostá, hrubá a neurvalá, jak si ji HBO mohlo dovolit natočit. Tedy pořádně! Drzost příběhu. ve kterém se padlá baseballová hvězda vrací do rodného balíkova, aby se ukázalo, že největším balíkem je ona sama, je právě tím zábavným. Poslední dva díly jsou nejlepší, protože spějí k dobře vymyšlené pointě. Druhá řada si zachovala stejně drzý tón, ale její humor poklesl spíše k průměru. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Po slabším rozjezdu, který musí představit "jednoho z největších idiotů televizní obrazovky" a ještě operovat se slabšími, přavážně trapnými vtípky nečekaně solidní komediální seriál, který se nebojí jít na jedné vlně s klišé, které mlátí po hlavě hromadou popkulturních odkazů, nekorektním humorem a McBrideovým charismatem. Přerod Kennyho Powerse z hovada na slušňáka a zpět je o to zajímavější, čím víc se první (a ne poslední) sezóna blíží ke svému konci. Will Ferrell je nicméně trapný permanentně. Asi by ho měl někdo zabít. ()

LakiyL 

všechny recenze uživatele

Nezvyčajná komédia plná nadávok typu shit, fuck, motherfucker, cocksucking motherfucker atď :D ...Kenny, o ktorom sa v rýchlom úvode dozvedáme, že dostal padáka z prvej ligy a jeho sláva je už dávno za ním, si to nepripúšťa a správa sa ako niekdajšia hviezda. Pomaly sa však "prebúdza" a uvedomuje si svoje miesto. Komédia, kde hlavná postava dostáva samé "kopačky" a pomocou drog a chlastu sa snaží uniknúť realite...HBO obnovilo E&D pre štvrtú sériu!! Kenny fucking Poweeers! :D ()

Galerie (169)

Zajímavosti (3)

  • Když je Kenny (Danny McBride) u April (Katy Mixon), tak jí vezme DVD. Na stolku, u kterého stál v předešlém záběru, ale DVD nebylo. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno