Reklama

Reklama

Nahoru a dolů

(seriál)
  • USA Eastbound & Down
Trailer 3
Komedie / Sportovní
USA, (2009–2013), 13 h 56 min (Minutáž: 26–31 min)

Hrají:

Danny McBride, Steve Little, Katy Mixon, Elizabeth De Razzo, John Hawkes, Andy Daly, Ben Best, Tim Heidecker, Ken Marino, Efren Ramirez, Ana de la Reguera (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Kenny Powers (hraje ho spoluautor scénáře Danny McBride) býval baseballová jednička a hrál v první lize, ale do cesty mu vstoupily dvě věci: pokles formy a nesnesitelná povaha. Poté, co jeho skvělá kariéra pohasla, mimo jiné i proto, že byl nařčen z užívání steroidů, se Kenny vrátil domů do rodného města v Severní Karolíně, kde s nechutí nastoupí jako záskok za učitele tělocviku. Bydlí u svého bratra Kevina, ale i když je na dně, vydoluje v sobě odhodlání udělat všechno pro to, aby se vrátil... (HBO Europe)

(více)

Videa (24)

Trailer 3

Recenze (101)

Bukk 

všechny recenze uživatele

Dost váhám, jestli si to opravdu zaslouží 5 hvězd...uvidím po dokoukání všech dílů. Z toho co jsem zatím stihla, tak mi to vychází jako naprosto senzační "tragi"komedie, která řeže zatáčky s plynem na podlaze, dá-li se to tak nazvat. Další dilema nastává při tom, jestli si Kenny zaslouží náš soucit nebo naopak, aby mu bylo sráno na hlavu ještě víc. Každopádně prozatím jeden z nejlepších pokusů o nekompromisní nářez na obrazovkách televize. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Seriál o tom největším hajzlovi a kreténovi, jakýho byste mohli potkat, který ale kromě výborné titulní postavy nemá mně nemá moc nabídnout. Kenny Powers je opravdu parchant a tvůrci společně s výborným Danny McBridem toho výborně využívají. Styl humoru mi ale příliš nesedí a ostatní postavy jsou docela špatné a nezajímavé. Nicméně Kennyho audiobook chci hned! ()

Reklama

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná hovadáž! Kenny Powers je pompézní postavička, je tak připitomělej a dementní, až je směšnej (směšnej, ne vtipnej... povětšinou). Séroš je to zvláštní, připadá mi, že trochu jako Napoleon Dynamit čerpá z potenciálu dementa postavenýho na osvětlenej stupínek, scénář nic moc, celý se to dost táhne a vlastně je to dost slabota, PAK ale přijde nějakej joke co vás totálně rozseká a shodí ze židle... takže, hmmm kontraverzní snůška směšnejch klišé ;) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto hustej miniseriál, kterej to rozjíždí ve velkým stylu hned od začátku a to hlavně díky Dannymu R. McBrideovi, kterej nějak furt nedokáže pochopit, že už není baseballová star, ale jen pupkatej sračkovskej povaleč bez peněz, ale za to s hvezdnýma manýrma, kterej se musí nastěhovat k bratrovi a zastávat pozici učitele tělocviku (kdo neumí, učí a kdo neumí učit, učí tělocvik). Tenhle seriál je více méně jen bombardování všech a všeho jeho dobytkářskejma nadávkama, ale je to fakt pořádně zábavný a určitě tu stojí za zmínku i úča Katy Mixon se sakra velkejma přednostma, díky kterejm bych chodil na hodiny zaručeně včas, což je pro mě obvykle naprosto neřešitelnej úkol. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Až na poslední epizodu první série jsem velice spokojený. Radost, odhodlání a zábava ze seriálu je cítit na každé minutě stopáže. Parta tvůrců kolem Eastbound a Down se sešla naprosto ideálně a těžko byste hledali slabé články. Pro mě osobně se nepříliš vyvedl šestý díl, ale předchozích pět je velice povedených. Uvidíme, co nás čeká dál. Zatím spokojené čtyři. ()

Galerie (169)

Zajímavosti (3)

  • Když je Kenny (Danny McBride) u April (Katy Mixon), tak jí vezme DVD. Na stolku, u kterého stál v předešlém záběru, ale DVD nebylo. (Duoscop)

Reklama

Reklama