Reklama

Reklama

O smyslu života

  • USA The Answer Man (více)
Trailer

Obsahy(1)

Arlen Faber (Jeff Daniels), kdysi slavný autor oblíbené spiritualistické knihy "Já a Bůh", se střetává se svobodnou matkou Elizabeth (Lauren Graham) a ze závistlosti vyléčeným mladíkem Krisem (Lou Taylor Pucci), kteří hledají smysl života. A Arlen je jimi i dvacet let od vydání své hojně překládané knihy stále považován za toho, kdo zná odpovědi na jejich otázky. Přestože on sám nemá ani tušení... (Jenda)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (91)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Nějak mě to minulo. Přišlo mi to sice trefně civilní a občas se objevila nějaká ta fajn situace (začátek s pošťákem je super), ale jinak to bylo natahované a o ničem. Lauren "Lorelai" Graham je velmi příjemná a potěšila, na druhou stranu Jeff Daniels mi zrovna nepřišel jako člověk, o kterého "se vyplatí bojovat". Podprůůůůměr 4/10! ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem přemýšlel, jestli 3 a nebo 4 *... Je to opravdu pěkný a pohodový příběh ze života, trošku romantický a komediální. Moc hezký herecký výkon Jeffa a Lauren zvedal celý film nahoru. Přesto mi tam něco chybělo, nějaká jiskra, všeho trochu víc. Zklamaný jsem byl z takového chladného konce. Hodnotím jako lepší průměr. ()

Reklama

DoubleJo 

všechny recenze uživatele

Film, ktory na mna od zaciatku posobil velmi prijemne a nebolo tam asi nic, co by mi nejako vadilo. Jeff Daniels bol vyborny a na jeho vtipoch sa sa teda velmi bavil .Lauren Graham, musim povedat, ze je celkom sympaticka kocka no ja so sa potesil hlavne Olivii Thrilby. Kazdopadne je to mila love story, ktora pobavi a zaroven nie je az taka tuctova. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jak se pozná dobrý film je jednoduchý jako facka. Když si ho v televizi v noci pustím a on mě donutí nezavřít oči až do tří do rána. O smyslu života by na první pohled mohl vypadat jako nejtěžší průměr z průměrů, ale zdání, jako obvykle, klame, protože banda zdejších uživatelů, shledává film průměrným, nudným a nezáživným. Což dle mého názoru určitě není. Už jenom proto, že příběh je na první pohled obyčejná romanťárna, ale Jeff Daniels tam hraje tak divnýho chlapa, kterej se prostě ve filmech jen tak nevidí. Proto mě to vlastně taky celou dobu bavilo. Já absolutně netušil, jak se zachová v další scéně a to je dobře. Krom toho by právě tenhle nápad mohl zaujmout do budoucna, až se zase někdo bude pouštět do nějaké romantické komedie, která bude moct zaujmout maximálně tak humorem. Tady ten humor nakonec byl taky. Kolikrát jsem se docela upřímně od srdce zasmál. S jediným se zdejšími uživateli ale budu souhlasit a rád. Tenhle film mi na pohled připadal malý a obyčejný, ale po skončení jsem o něm měl naprosto jiný názor a ukázalo mi to, že zdání může klamat v jakýchkoliv ohledech a že i film, který na první pohled vypadá naprosto průměrně nakonec vystrčí drápy a ukáže, že je vlastně něco víc. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Už první minuty dávají tušit, že '' Muž, který má odpovědi '' rozhodně nezná odpovědi na všechno... Že je to zkrátka normální člověk, který má své vrtochy, přání i problémy. Jeff Daniels mě úplně odrovnal, ať už to byly grimasy, nebo prostě způsob jeho projevu. Ani chvilku jsem se nenudil a díky nádherné Lauren se bylo opět na co koukat.. Další člověk, před kterým bych měl smeknout je pan režisér - ano, že je The Answer Man jeho prvotinou jsem si všiml až po závěrečných titulkách, což je samo o sobě důkazem kvality. Nu, teď se budu snažit nějakou dobu těmhle slaďárnám vyhnout, a i když ten závěr trošku pokulhával, tohoto promítání rozhodně nelituju - 80%. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama