Reklama

Reklama

Paper Heart

Trailer

Obsahy(1)

Úlohou Charlyne Yi je zistiť, čo je to vlastne láska a prečo si myslí, že sa nikdy nezamiluje. Chodí po celých Spojených štátoch a dokonca zavíta aj do Paríža. Pýta sa ľudí - či už náhodných, alebo tých, ktorí majú s citom zvaným láska nejaké skúsenosti a snaží sa v odpovediach nájsť nejaký zmysel. Keď v tom do jej života vstúpi Michael Cera. (ScarPoul)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Indie romantik k nám vstoupí během roku hned několik, tahle ze Sundance ale na to jde jinak. Dostáváme z cross-overu mezi nezávislým snímkem a falešným dokumentem jakousi příjemnou indie-mockumentary. Boratovským stylem pobíhá Charlyne Yi po Státech a ptá se co je pravá láska - a ať to samozřejmě zní dost chabě a přespříliš kýčovitě, tak na mou osobu to zapůsobilo správně osobitě a hlavně upřímně. Spoustu lidí může překvapit Michael Cera, který se konečně vymanil ze "své" škatulky a nepůsobí již toliko unifikovaným, opakujícím se, projevem. Tudíž já to beru všemi osmi. 80 % ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Hranica medzi skutočnosťou a fikciou tu dosahuje veľmi tenkú hranicu. Charlyne Yi je dievča, ktoré sa nejaký ten čas pohybuje v umeleckých kruhoch, má pár hollywoodskych priateľov a robí dokument o tom ako neverí v lásku. Dokým do jej života nevstúpi Michael Cera - hrajúci samého seba. Film prechádza z roztomilých a vtipných scén na tie krásne emotívne - ktoré vznikajú rozhovorom z obyčajnými ľudmi a ich definíciami slov ako láska, rozvod, manželstvo atď. Väčšina zoznámení a stretnutí je potom vytvorená papierovými bábkami, ktoré pôsobia vo filme veľmi zvláštne, ale určitým spôsobom ho neskutočne obohacujú. Film je krátky, výstižný a krásny. Nedá sa mu veľa vecí vytknúť už len z dôvodu, že sa po celý čas nesnaží na nič hrať a každý pohľad, úsmev a žmurknutie vychádza so situácie, nie z nutnosti. Jasenovec natočil veľmi krásny film, veľmi zvláštnym spôsobom o zvláštnom cite medzi všednými ľudmi. A ja nemôžem inak ako len tlieskať. ()

Reklama

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Pseudodokument o hledání a definici lásky...Nedá se tomu upřít zapálení pro věc. Občas uslyšíme něco pravdivého, veselého i chytrého na dané téma. Do rozhovorů se podařilo zakomponovat i současné nezávislé komediálně-romantické hvězdy. Jako celek a téměř 90 minutová podívaná to ale nudí a postrádá opodstatnění...A sblížení těch dvou "asociálů" je jasné od začátku...Charlyne Yi mi byla celou dobu nesympatická až protivná... ()

Zeliiik odpad!

všechny recenze uživatele

Co todle mělo bejt? Dokument? Dokument o dokumentu? Komedie určitě ne. Největší blbost, co jsem za poslední dobu viděl. Nonstop se chichotající korejka(?) s kapucou na hlavě, která se ptá důchodců na lásku...Doporučuju se tomuhle počinu vyhnout velkym obloukem a kdybyste se přece jen odhodlali, tak stačí pustit začátek a konec - ne, že by teda nebylo hned jasný, jak to dopadne, ale aspoň si ušetříte spoustu rádoby vtipných hlášek Michaela Cery. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

K Charlyne bylo velmi těžké si udělat jakýkoliv vztah. Prostě není vůbec zajímavá. Ze začátku to vypadalo jako příjemný dokument, ale postupně se to zvrhlo v nudu. Nejlepší bylo, když se tam konečně objevil Cera a začal do příběhu výrazněji zasahovat. I tak to bylo ale hlavně o Charlyne a spíš nuda. Debut průměrného studenta FAMU bude pravděpodobně lepší než tohle. 35% ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama